hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Alkotni öröm: négy halacskás ötlet a kicsiknek gyereknapra

A víz alatti világ ihlette a következő dekorációkat: ezúttal halacskákat készítünk többféle technikával. Tartsatok velünk!

Hímzett papírhalacskák

Ehhez a cuki halacskához egy színes, lehetőleg kékszínű, vastagabb papírlapra lesz szükségetek. Rajzoljátok meg, majd vágjátok ki a formát, és a testét lyukasszátok ki tűvel a videón látható módon. Ezután a lyukakon keresztül cérnával alakítsátok ki a halak pikkelyeit. Végül rajzoljátok meg a szemét és az uszonyait.

Festett kavicsok

Gyűjtsetek össze a kertből néhány kisebb méretű kavicsot, fessétek ki őket, majd halacskákat formázva egyenként ragasszátok rá egy kékre festett lécre. Remek akasztót készíthettek belőle, ami akár a gyerekszobában vagy az előszobában is jól mutat.

Gyurmázzatok halat

A gyurma megunhatatlan! Készítsétek el hozzá az alapanyagot: gyúrjátok össze a lisztet, a sót és a vizet, és indulhat a formázás. Nyújtsátok ki, majd egy kés segítségével formázzátok meg a hal testét. Ezután jöhet a dekorálás: alakítsátok ki a pikkelyeket és fessétek meg az uszonyait.  

2385.1280x720.jpg

Halacska papírtányérból

A kicsik imádni fogják ezt a cuki halacskát. Készítsetek elő egy papírtányért, majd fessétek be kékre. A szájánál vágjatok ki egy háromszöget, majd ezt ragasszátok a másik végéhez, ez lesz a hátsó uszonya. Színes papírból vágjatok ki még két uszonyt és kisebb méretű körformákat. Utóbbiakat hajtások félbe és pikkelyként ragasszátok a halacska testére.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ÚJDONSÁGOK
Matrica-özön
GYEREKEKKEL
Diy papír dinóparkOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP