hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Hangolódj az iskolakezdésre velünk: kreatív ötletek kisdiákoknak

Véget ért a nyár és ma minden iskolába becsengettek. Ne hagyd, hogy emiatt búsoljon a csemetéd, könnyítsd meg számára a tanulós hétköznapokat a következő kreatív megoldásokkal! Készíthettek velünk például térképet, füzetborítót és tolltartót is.

Tanuljatok játszva

Szeretnéd megtanítani a gyerkőcnek hazánk megyéit? Készítsd el ezt a szuper ötletet, hogy játszva menjen a tanulás! Vastag hullámkartonra másold fel Magyarország körvonalát és a megyehatárokat. Szikével vágd körbe a megyéket. Fesd őket különböző színűre, piros pöttyel jelöld a megyeszékhelyeket és filccel írd fel a megyék neveit. Az elkészítés részletes folyamatáért kattints ide!

1952.1280x720.jpg

Diy füzetek

Az iskolakezdés is vidámabb, ha a füzeteket közösen dekoráljátok ki. Dekortapasszal és krumplinyomdával egyszerűen és gyorsan lehet mintázni, vagy vághattok színespapírokból különböző formákat, amikkel tele lehet ragasztani a borítókat. Még több inspirációért kattints ide!

392.1280x720.jpg

Tolltartó újrahasznosítással

Tanítsd meg gyermekednek, mennyire jó dolog az újrahasznosítás: készítsetek kiürült flakonokból mókás tolltartót! Az alaposan megtisztított darabot óvatosan vágd ketté, majd vágd ki az öntapadó fóliából a szemeket, a szájat, a pocakot, a díszítőelemeket, és ragaszd azokat a flakonra. Alkoholos filccel rajzolj a szemekre sugárvonalakat, középre ragaszthatsz lapos gombot is. Kattints ide a fázisfotókért!

1626.1280x720.jpg

Csiptetős tábla a tanévkezdésre

A szeptember beköszöntével érdemes egy kis időt szánni arra, hogy felfrissítsd gyermeked íróasztalát és környékét. Készítsetek közösen praktikus, csiptetős táblát régi képkeretből. Egy hosszabb drótra lesz szükségetek, ezt kell fogó segítségével hajlítgatnotok. Kattints ide, ha elolvasnád a részletes leírást!

1594.1280x720.jpg

Számoljatok együtt

Játékkal könnyebben megy a tanulás: áll ez az írásra és számolásra is, ahol különösen sok a megjegyeznivaló. Ezzel a mágneses táblával játszva sajátíthatja el a kis elsős az új ismereteket. Szívószálból alakítsátok ki a számokat, ezeket ragasszátok rá egy-egy kisebb kartonlapra. A hátukra rögzítsetek mágneseket és máris indulhat a tanulás! Ha elakadtál, kattints ide!

tanulas.jpg

Legnépszerűbb témák


EGYÜTT A CSALÁD
EZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Diy füzetekOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP