hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Jégpálya az asztalon

Minden gyerek előtt itt a lehetőség, hogy kipróbálja, milyen érzés pingvinnel korcsolyázni, persze csak játékból. Ez a program ugyan különleges, de mégsem kell hozzá speciális felszerelés vagy helyszín.

Csak le kell ülni az asztal mellé, és néhány óra alatt összeállhat a szabadtéri, mini korcsolyapálya. Ezt most igazán nevezhetjük műkorcsolyázásnak és műjégnek! Az ilyen korizáshoz nem kellenek mínuszok, mert a résztvevők kartondobozra ragasztott fényes papírpályán csúszkálnak, és egy kis mágneses segítséggel siklanak a csillogó papíron.

Trükkösen mozdulnak meg, amihez a gyerekeknek be kell nyúlni a doboz belsejébe, a két szemközti, kisebb oldalon vágott nyíláson át. Kezükben legyen egy-egy mágnes, melyeket a pingvinek alá csúsztatnak, s így a pingvinek a talpukra ragasztott másik mágnes miatt úgy fordulnak, csúszkálnak majd, ahogy csak szeretnék. A korcsolyázóknak elég egy kisebb hűtőmágnes is, de a kezekben az erősebben vonzó, nagyobb a jó, azt megfogni is könnyebb. Amikor felragasztjuk a figurák talpára a mágneseket, figyeljünk, hogy a kézben tartott mágnesekkel egymást vonzó oldaluk legyen kívül. Fémtáblához való, erős mágneskorongokat írószer- vagy hobbiboltokban szerezhetünk be. A pingvineknek saját tervezésű papírsapkát és -kesztyűt is ragaszthatunk. A szabadtéri jégpálya tökéletes illúziójához hozzátartoznak a színes papírházak és a hófödte papírhegyek is, sőt hópaszta és csillámpor is kerülhet a jégtükör köré.

 

 

 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Jégpálya az asztalon
EGYÜTT A CSALÁD
Hóbagoly és társai
EGYÜTT A CSALÁD
Pingvinek a fa aláOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP