hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Cuki Bambi jelmez egyszerűen

Nincs varrógéped, mégis szeretnél csodaszép tüllszoknyát és hozzá illő fejdíszt készíteni a farsangi bálra? Elő az ollót és a ragasztót, mert ezek segítségével édes őzgidácska lehet a kislányodból. Ráadásként arcfestési ötletet is adunk.

Az alapszoknyához tüllből vágj csíkokat, hurkold egy gumiszalagra, és a tütüt egészítsd ki a figura jellemzőivel. A kész szoknyát a gumi két végével kötheted a gyerek derekára.

_MG_6129.jpg

Az őzike szoknyáját rozsdabarna és drapp színű tüllből készítettük (28/35/42 darab, 20 cm széles, 65/70/100 cm). Hajtsd a sávokat hosszában félbe, és hurkold szorosan egymás mellé a gumiszalagra. A hurkokat rendezd úgy, hogy a gumi végein maradjon szabad rész a megkötéshez. A pöttyökhöz drapp filcből vágj 40 db 2 cm-es korongot. Fogd a tüllt két korong közé, és varrd vagy ragaszd össze. Egyenletesen rendezd el a pöttyöket a szoknyán, az elejére köss széles szalagból masnit. Egészítsd ki a jelmezt hajpántra erősített szarvval és fülekkel. Egy-két virágot is ragaszthatsz a fejdíszre. 

Arcfestés

A többi fázisért kattints a képre!

Őzike arcának középső részét és félig a homlokát alapozd le fehérrel. Miután megszáradt, barnával fesd át az orr két oldalát, a homlok felső részét és az orcákat. Húzd meg vékonyan, feketével az orrvonal széleit, az orrhegyet fesd szív alakúra, majd húzd meg a felsőajak középvonalát és a száj felső szélét is. Száradás után fess a barna részre fehér pöttyöket.

Legnépszerűbb témák


GYEREKEKNEK
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP