hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Állatkás párnák a gyerkőcnek

A gyerekek mindig örülnek a meglepetéseknek, de a nyusziközeli napokban valószínű, hogy nem csak csokitojásokra számítanak. Örülhetnek egyedi plüssállatkáknak, melyeket együtt is elkészíthettek. 

Kispárnából legyen játék! 

Nem is gondolnád, hogy a kör, a háromszög vagy a négyzet sokkal több is lehet, mint mértani forma. Egy-egy állatka bújik meg bennük, melyeket akkor tudsz előcsalogatni, ha ezeket az egyszerű alakzatokat színes plüss anyagból párnának varrod meg, és puha vatelinnel tömöd ki. Már csak a kis kiegészítő testrészeket kell hozzájuk tenned: öltögess rájuk lábakat, füleket és farkincát, és díszítheted színes, mintás anyagokkal. Természetesen fontos, hogy arcot is kapjanak tőled – tűvel és cérnával hímezve. Ha ezeket a párnákat összehajtod és megfelelő helyen patenttal rögzíted, a kör alakból pipi, a háromszögből nyuszi és a négyzetből bárány válik. Húsvéti állatsereg nappal, este pedig alvópárna lesz belőlük. Sikerre számíthatsz velük a gyerekeknél.

_MG_1359_OK.jpg

Alapanyagok:
• sárga, kék, fehér és drapp plüss• mintás vászon• fekete hímzőfonal • tömőanyag • patentok • tű• cérna• olló

Vágd ki varrásszélességgel az állatok testrészeit. A hátoldalak plüssből, a hasi oldalak vászonból vannak. A füleket és a csibe szárnyait egyszer a plüssből és a vászonból, a farkin­cát, a nyuszi végtagjait duplán a plüssből ollózd ki. A nyuszi hasát, belsőfülét is plüssből szabd. Fogát, valamint a csibe, a bari lábait és a csibecsőrt pedig filcből.

_MG_1360_OK.jpg

Hímezd ki az állatkák arcát. A nyuszipofit a foggal és a hassal együtt öltsd fel a vászontestre, a belsőfület pedig a vászonfülre. A karok, lábak, fülek, szárnyak elemeit színükkel befelé varrd körbe, a kifordításhoz hagyott nyílás kivételével. Fordítsd színükre. A fülek széleit hajtsd középre. 

A bari arcát varrd apró öltések-kel a plüsshát íves kivágásába, a füleit is közéfogva. A fej alsó részét varrd a vászon­hashoz. 

_MG_1353_OK.jpg

Tűzd a testrészeket a vászontestek színére úgy, hogy befelé nézzenek. Tedd rá a plüsstesteket és varrd körbe, de hagyj helyet a kifordításhoz. Fordítsd színükre, tömd ki puhára és öltsd be a nyílásokat. Az állatkákba lazán tegyél műszálas vatelint, hogy puhák maradjanak a párnák.Végül varrogasd fel a patentokat.  fgsdf.jpgggdf.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Lila amigurumi cica

GYEREKEKKEL
Diófigurák


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP