hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

3 szuper öltet anyák napjára gyerekeknek

Készíts ötletes csomagolást a cserepes virágoknak.

Tortacsipkével

A kaspót borítsd be csomagolópapír-palásttal és rögzítsd kétoldalú ragasztószalaggal. Az alja mentén vágd körbe pontosan, felül dekorollóval mintázd. Úgy lesz mutatós, ha a papír kissé túllóg a kaspó peremén. A tortacsipkéből vágott csík lyukaiba úgy fűzz hosszabb szaténszalagot, mintha végigfércelnéd. Fogd körbe a papírral a kaspót és köss masnit a szalagból.

KZ_8395.jpg

Táncoló szívekkel

Csomagold be a kaspót rózsaszín, önmagában mintás papírba, az alján túllógó részt hajtsd alá és ragaszd le. Vágj a glitteres kartonból 5x10 cm-es téglalapokat, hajtsd félbe mindegyiket és ragassz az egyik belső oldalukra kétoldalú ragasztószalagot.

KZ_8404.jpgHa lehúztad erről a védőfóliát, egy drótszál egyik végét bele tudod ragasztani. Simítsd rá a papír másik felét, és alaposan nyomkodd össze. Szabadkézzel ollózd ki a szívformát. Amint készen vagy 10-12 szállal, dekortapasszal rögzítsd a kaspóra. Hogy biztosan tartson, tekerd körbe néhányszor szorosan a kaspó alsó részét a tapasszal.

KZ_8270_arnyek.jpg

Kreppszoknyában

Ünneplőbe öltöztetheted a cserepes virágot, ha krepp-papírt fodrozol a kaspójára. A tekercsből (anélkül, hogy kitekernéd) vágj le egy 4 cm széles darabot, ezt ráncolva nyomkodd bele a kaspó belsejébe simított kétoldalú ragasztócsíkba.

KZ_8411.jpgA külsejére olyan széles kreppcsíkot vágj, mint a kaspó és a felső fodor magassága együtt. Ha felragasztottad, fogd körbe szaténszalaggal.

KZ_8391.jpg

Ha más nincs kéznél, egy szép, mintás szalvétát is megfelelő csomagolássá változtathatsz.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP