hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

A kicsik imádni fogják: unikornis és fagyi minta a gyerekszobába saját kezűleg

Ha éppen azon gondolkodsz, hogyan kellene kicsit felújítani a gyerekszobát, adunk egy tippet. Fesd át a helyiséget, majd unikornis vagy fagyi mintával dobd fel a falat! Ezzel garantáltan mosolyt csalsz majd a kicsik arcára.

Előkészületek

Festés előtt minden bútort pakoljunk el a szobából, vonjuk be takarófóliával a padlót, ablakokat, ragasszunk fel maszkolószalagot a kapcsolókra, ajtó- és ablakkeretekre, élekre. 

Készítsük elő a falfelületet: a laza, málló részeket távolítsuk el, a sérüléseket javítsuk glettanyaggal. Ezután csiszoljuk, portalanítsuk, majd mélyalapozzuk a felületet annak érdekében, hogy az új festékréteg megfelelően tapadjon és a fal szívóképessége optimális legyen.

Jöhet a festés

A gyerekszobákba érdemes mosható, dörzsölhető festéket választani, például a Poli-Farbe Platinum matt latex falfestéket, amely ellenáll 100 különböző szennyeződéseknek, penészálló bevonatot képez a falon, és tartósan meggátolja a nedves, párás helyiségek falfelületeinek penészesedését. 

Dekoráljunk sablonnal

Készen is kaphatók különböző minták vagy motívumok, de akár mi magunk is megálmodhatjuk és elkészíthetjük az áhított darabot: vágjuk ki kartonból vagy műanyagból. Helyezzük a sablont a falra, majd egy egyszerű mosogatószivacsot mártsunk bele a választott Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfestékbe. Ezután pamacsoló mozdulatokkal vigyük fel a festéket.

kep_1 (2).JPG

Jöhetnek a részletek

Végül, ha megszáradt a festék, vegyünk elő egy vékonyabb ecsetet, és rajzoljuk meg a részleteket is: az unikornis szemét, száját és szarvát. A színek kiválasztásának és a dekorálásnak csupán képzeletünk szabhat határt.

kep_2 (1).jpg

További festési praktikákért és kreatív megoldásokért látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Fotók: Poli-Farbe Kft., 123rf.com

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


GYEREKEKKEL
Kavicsvilág


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP