hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

A csomagolópapírok újjászületése

Nem kell, hogy a tengernyi használt csomagolópapír és tasak a szemétbe kerüljön. Még az egyszerű, barna csomagolópapírból is születhet valami új!

Újrahasznosításukra három egyszerű módszert mutatunk. A papírtasakok ép, nem gyűrött és nem hajtott részeiből vágj ki téglalap alakú címkéket, varrj rájuk elnagyolt öltésekkel mintás vagy sima csomagolópapírt. Írj rá személyes üzenetet és tedd az ajándék csomagolása mellé kísérőnek.

 

Az ajándékok kicsomagolásakor papírok legtöbbször elszakadnak, meggyűrődnek. Használd ki ezeket a nem túl vonzó tulajdonságokat és gyűrd még finoman tovább, hogy antik, régies hatású csomagolópapírt kapj. A széleket meg is tépheted. Használhatod a papír hátoldalát is, a gyűrt textúra egy szép szalaggal izgalmassá teszi az új csomagolást.  

Alakíts a csomagolásból cuki állatkákat. Ehhez elég néhány kipukkadt lufi és pompon. Az apróbb részleteket rajzold meg filctollal. Ezzel az ötelets megoldással könnyedén elfedheted a csomagolópapír szépséghibáit. 

f211818038e387adf2672980856f1eab.jpg

 

Ha pedig nagyon szakadozott, csomagolásra már használhatatlanná vált a papír, akkor se dobd ki. Szabdald fel keskeny csíkokra, használd el törékeny tárgyak, például porcelánok becsomagolására, megóvására.

 Forrás

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
Masnikötés magazinlapokból
MENTSD MEG A FÖLDET!
Zero waste ajándékcsomagolásOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP