Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ezerarcú gyurma: 4 izgalmas ötlet nem csak gyerekeknek

A gyurmázás gyermekekre gyakorolt fejlesztő hatásairól már sokat hallhattunk, ám felnőttként sem kell lemondanunk erről az élményről. Vannak olyan gyurmafajták, amelyekből fantasztikus dekoráció vagy akár ékszer is készíthető. Nézzünk néhány példát!

Levegőn száradó gyurma

A levegőn száradó gyurma nagyon sokoldalúan felhasználható, ha kiszáradt az alkotásunk, ki is festhetjük, dekorálhatjuk. Ezek a cuki virágjelölő állatkák is ilyen módon készültek, csak ki kell nyújtani a gyurmát, kiszaggatni a megfelelő formára és ráírni a betűket. Ha elakadtál, olvasd el korábbi cikkünket és segítünk!

3850.1280x720.jpg

Betongyurma

A betongyurmához a por állagú alapanyagot vízzel kell elkeverni úgy, hogy gyúrhatóvá váljon. Folpackkal beborított sodrófával gyújtsuk ki, készítsünk félkör formákat és állítsuk össze a rózsát. Hátránya, hogy viszonylag gyorsan kell vele dolgozni, egy óra elteltével ugyanis elkezd keményedni. A dekoráció elkészítésének lépéseihez kattints ide!

2418.1280x720.jpg

Süthető gyurma

Varázslatosan szép ékszerek is készülhetnek gyurmából. Remek példa erre a következő kis kollekció. A kisüthető gyurma kellően lágy, így könnyen alakítható, sütés után pedig kemény, maradandó lesz a végeredmény. Rengeteg formában és színben elérhető, így már csak egy kis kreativitás szükséges hozzá, hogy fantasztikus műveket alkossunk. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan készültek ezek az ékszerek, olvasd el cikkünket!

gyurma.jpg

Egyszerű, házi gyurma

Gyurmáért még csak a boltba sem kell menni, ha egy szuper délutáni elfoglaltságot szeretnénk a kicsikkel, készítsük el magunk az alapanyagot. Csak egy kis só, liszt és víz kell hozzá, és máris indulhat a móka! Ha szeretnéd megnézni, hogyan készült a lentebbi halacska, kattints ide!

2385.1280x720.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


TI KÜLDTÉTEK
Varázslatos gyöngyök


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP