hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Csodálatos esküvői dekorációs ötletek szabadtéri esküvőkre

Hamarosan itt a nyár és ezzel együtt az esküvői szezon is kezdetét veszi. A napos órák száma és a kellemes idő kedvez a szabadtéri lagziknak. Ez számos új dekorációs lehetőséget is jelent, amihez most adunk egy kis inspirációt!

Rusztikus hangulatban

Ha a lagzit szabadtéren, kertben tartjátok, akkor a rusztikus stílussal biztosan nem lőhetsz mellé. Ez általában kis költségvetésből, rövid idő alatt is megvalósítható. Fő elemi természetes alapanyagokból készülnek, fából, üvegből, papírból. Ezeket kiegészíthetjük még néhány vintage darabbal, diy-megoldásokkal, egyszerű mezei virágokkal.

eskovu3.jpg

A székek kicsinosítása

Legyen szó bármilyen székről, egy-egy szalag és virág minden darabot fel tud dobni. Csak húzzuk át a szék támláján a textildarabot és tűzzünk bele pár szál virágot. A rusztikus stílusnál maradva jó választás lehet például a zsákvászon anyag, de bájos megoldás a fehér tüll is.

eskuvo4.jpg

Hangulatvilágítás

Bár nyáron sokáig világos van, ahhoz, hogy hajnalig rophassuk, gondoskodnunk kell a kültéri világításról is. A lelógatott papírlámpások, lampionok nagyon hangulatossá tehetik a lagzit, de jó megoldás lehet a füzérszerűen elhelyezett egyszerű villanykörte is.

eskuvo6.jpg

Kézzel készített ajándék

Ha az esküvői dekorációt inkább szakemberre bíznád, akkor is legyen valami személyes dolog, amit te magad készítettél. A vendégek biztosan értékelni fogják, ha aprócska ajándékot készítesz nekik. Lehet ez egy kis keksz vagy sütemény is, amit te magad sütöttél. Tedd ezeket tasakokba, majd tűzz rájuk egy kézzel írt köszönőkártyát.

eskovu1.jpg

Fotófal

Ne feledkezz meg a fotófalról sem, ahol a vendégek fotózkodhatnak. Nem kell túldekorálni, egy raklapból, lécekből összedobott fal is megteszi, csak tegyél rá néhány virágot, feliratot vagy fényképet és máris kész.

eskovu2.jpg

Torta

A szabadtéri esküvőknél jól át kell gondolni, milyen tortát választunk, hiszen a kánikulában megolvadhat a rajta lévő máz, mire a vendégek eljutnának oda, hogy megkóstolják azt. Mindenképp tegyük a desszertet árnyékos helyre, és jó választás lehet egy „pucér” torta is, amin nincs semmilyen bevonat, mégis nagyon jól mutat.

eskuvo5.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP