Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ünnepi alkalmakra

A nagy családi eseményeket májusban már végre a szabadban tarthatjuk meg, ami jól jön, hiszen megszaporodnak az esküvők, jönnek a keresztelők és egyéb ünnepi események.

A papírcsipke, ez az áttört mintájú, finom matéria légies hatásával illik életünk megható, örömteli pillanataihoz, használjuk hát ki előnyös tulajdonságait és készítsünk dekorációkat belőle az ünnepre. Többféle színben, formában és méretben kapható, emellett olcsó alapanyag, vágni, ragasztani, sőt térben formázni is lehet. Esküvőre választhatunk az klasszikus fehér szín mellé egy kiegészítő, halvány tónusú színt, például a lila árnyalatait. A vendégfogadáshoz készítsünk köszöntő táblát és girlandot, az asztalon lévő emeletes kínálót díszítsük néhány helyen csipkével, máris ünnepélyesebb lesz a hatás. De csavarhatunk belőle egy mozdulattal köszönőajándékot tartalmazó tölcsért, és szerepet kaphatnak a kis csipkék a teríték többi részénél, például a szalvétagyűrűnél és pohárjelölőknél is.

esküvő, keresztelő, születésnap, ünnep, tortacsipke, dekoráció

Születésnapra is is elsőrangúan megállja a helyét a díszes tortapapír. Mi színes változatot képzeltünk el erre az alkalomra,  a halványzöld és a dohánybarna szépen kiegészítik egymást. Díszíthetnek ültető kártyát, menükártyát és az icipici ajándék bonbon kosárkája is lehet belőlük.  Keresztelőkor kapjanak a kislányok rózsaszín, a fiúcskák világoskék tortacsipkés dekorációt. A keresztelőgyertyájukra szabjunk tortacsipkéből cseppfogót, de a fényképalbumuk scrapbook oldalaira és a különböző képkeretekre is kerülhet belőlük. A lehetőségek száma végtelen, a színes kis csipkéket fantáziánk szerint rengeteg célra használhatjuk.  A Praktika májusi számában részletes leírásokkal és sablonokkal segítjük az ünnepi dekorációk elkészítését.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

GYEREKEKKEL
Masírozó sünik

GYEREKEKNEK
Praktika Percek
ELŐTTE-UTÁNA
Diy üzenőtábla


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP