Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

ŐSZ

Rémisztő Halloween dekorációk

Itt a tökpartik ideje, melyeknek kicsit ijesztgetős, viccesen rémítős hangulatát már néhány aprósággal is megadhatod. Papír, olló, kis festegetés és ragasztás kell hozzájuk, és persze egy olyan társaság, amelyik értékeli a dekorációt.

A kicsiknek baglyot és denevért papírból is készíthetsz, és csak hajtogatás kérdése, hogy cukorkát is tehess beléjük. A megadott mintákat másold fel a kartonokra, mindegyiket a megfelelőre, és vágd ki az elemeket. Hajtogasd meg a dobozrészt a hajtásvonalak mentén, és kétoldalas ragasztószalaggal állítsd össze. Ragaszd fel a kiegészítőket is: szemeket, tollakat, szárnyakat, lábakat és füleket. Végül simítsd fel a tépőzár darabjait a fej alá, így tudod zárni a tasakokat.
A félhomályban pislákoló fényekhez szellemesítsd üveg mécsestartóidat. Tegyél rájuk öntapadós mozgószemeket és tépj fehér vászoncsíkokat. Ezeket tekerd az üveg köré, de hagyd szabadon a szemeket, hagy kukucskáljanak. A vászon végét rögzítsd ragasztópöttyel vagy gyűrd be az egyik csík alá. A szemekre van egyszerűbb megoldás: megrajzolhatod fekete, alkoholos filccel is.

halloween, tök, lámpás, mécses, bagoly, denevér,

A latin-amerikai motívumokból is meríthetsz ihletet a dekorációkhoz. Fess lopótököket és vágj selyempapír girlandot.hirdetés


Legnépszerűbb témák


ŐSZ

INSPIRÁCIÓ
Einstein gondolata
INSPIRÁCIÓ
Labirintusok


hirdetés

EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi tökök

TI KÜLDTÉTEK
Unikornis tökOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP