Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Unikornis ceruzatartó

A suliban bizony elkél a szerencse, amit jobban bevonzhatsz néhány kedves egyszarvúval. Tedd rendezetté az íróasztalod más-más méretű, cuki tárolókkal, így garantáltan megtalálják a helyüket a ceruzák, tollak és az apróságok is, amelyekkel könnyebben megy majd a leckeírás.

Az asztalon általában szanaszét hevernek az apró dolgok, ezért érdemes elkészíteni ezeket a variálható magasságú unikornisos tárolókat. Hatszög alapja miatt a helykihasználása is maximális! 

Hozzávalók • gyöngyházfényű vastag kartonpapír gyöngyházfényű levélpapír a virágokhoz • csillogós dekortapasz • öntapadós csillámos dekorgumi • fekete toll • különböző méretű virágos formalyukasztók, papírragasztó, olló, vonalzó, ceruza

Vonalzó mentén, sniccerrel vágd ki a kartonból a tartók hatszögű alapját és az oldalát. Utóbbinak variálhatod a magasságát attól függően, hogy magasabb vagy inkább alacsony tárolókra van szükséged.
Az olló hegyével a vonalzó mentén óvatosan karcold meg a papírt a hajtásoknál, az alapokon és az oldalelemen is, majd hajtogasd meg azokat
Mielőtt összehajtanád, filctollal rajzold fel az unikornis szemeit a papírra, így könnyebben tudsz dolgozni majd a sima lapon
Ragasztózd meg a füleket, és állítsd össze a dobozokat, majd ragassz egy csík dekortapaszt a tartó alsó részére.
Csillámos dekorgumiból vágj ki két egyforma háromszöget, és ragaszd fel a tartó egyik oldalának külső és belső felére is egymással szemben. Ez lesz az unikornis szarva.
Formalyukasztóval készíts kis virágokat színes papírokból, a szirmokon húzd végig az ollót, hogy felpöndörödjenek, majd tetszés szerinti elrendezésben papírragasztóval fixáld őket egymáson, és ragaszd a ceruzatartó tetejére.

A többi fázisért kattints a képre!

Formalyukasztóval készíts kis virágokat színes papírokból, a szirmokon húzd végig az ollót, hogy felpöndörödjenek, majd tetszés szerinti elrendezésben papírragasztóval fixáld őket egymáson, és ragaszd a ceruzatartó tetejére.

 

 

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témák

NYÁR
Makramé


hirdetés

EZT IS Ajánljuk


LEVESEK, ELŐÉTELEK
Zöldfűszeres kalács
GYEREKEKKEL
Diy babacukrászda
TI KÜLDTÉTEK
Pihe puha cukiság


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP