Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Unikornis ceruzatartó

A suliban bizony elkél a szerencse, amit jobban bevonzhatsz néhány kedves egyszarvúval. Tedd rendezetté az íróasztalod más-más méretű, cuki tárolókkal, így garantáltan megtalálják a helyüket a ceruzák, tollak és az apróságok is, amelyekkel könnyebben megy majd a leckeírás.

Az asztalon általában szanaszét hevernek az apró dolgok, ezért érdemes elkészíteni ezeket a variálható magasságú unikornisos tárolókat. Hatszög alapja miatt a helykihasználása is maximális! 

Hozzávalók • gyöngyházfényű vastag kartonpapír gyöngyházfényű levélpapír a virágokhoz • csillogós dekortapasz • öntapadós csillámos dekorgumi • fekete toll • különböző méretű virágos formalyukasztók, papírragasztó, olló, vonalzó, ceruza

Vonalzó mentén, sniccerrel vágd ki a kartonból a tartók hatszögű alapját és az oldalát. Utóbbinak variálhatod a magasságát attól függően, hogy magasabb vagy inkább alacsony tárolókra van szükséged.
Az olló hegyével a vonalzó mentén óvatosan karcold meg a papírt a hajtásoknál, az alapokon és az oldalelemen is, majd hajtogasd meg azokat
Mielőtt összehajtanád, filctollal rajzold fel az unikornis szemeit a papírra, így könnyebben tudsz dolgozni majd a sima lapon
Ragasztózd meg a füleket, és állítsd össze a dobozokat, majd ragassz egy csík dekortapaszt a tartó alsó részére.
Csillámos dekorgumiból vágj ki két egyforma háromszöget, és ragaszd fel a tartó egyik oldalának külső és belső felére is egymással szemben. Ez lesz az unikornis szarva.
Formalyukasztóval készíts kis virágokat színes papírokból, a szirmokon húzd végig az ollót, hogy felpöndörödjenek, majd tetszés szerinti elrendezésben papírragasztóval fixáld őket egymáson, és ragaszd a ceruzatartó tetejére.

A többi fázisért kattints a képre!

Formalyukasztóval készíts kis virágokat színes papírokból, a szirmokon húzd végig az ollót, hogy felpöndörödjenek, majd tetszés szerinti elrendezésben papírragasztóval fixáld őket egymáson, és ragaszd a ceruzatartó tetejére.

 

 

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP