Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

3 kihagyhatatlan tojásfestés ötlet

Viccesek, feltűnőek és villámgyorsan elkészülnek.  

Kockás, mégis változatos

Ahány kocka, annyiféle, vegyük csak az egyszerű abroszokat vagy a skótok híres-neves ruhaszöveteit. Ezek a minták papírszalvétán sem ritkák, válassz két-háromfélét, és már kezdődhet is a kockásítás.

_MG_4263.jpgAz egyszerű szívforma kivágása nem okozhat nehézséget senkinek, ezt kevéske dekupázsragasztóval simítsd a tojásra. Ha megszáradt, lakkfilctollal kontúrozd, és húzz bele pici merőleges vonalkákat, mintha csak pelenkaöltéssel hímezted volna körbe a rátétet. A teljes borításhoz egy téglalapot kell vágnod, ebbe hengereld a tojást, ezután vagdosd be a papír alját és tetejét, majd ragasztós ecsettel simogasd a felületre úgy, hogy szépen, körkörösen egymásra simuljanak a fülek.

_MG_4203_OK.jpg

Ombre tojások

A színátmenetes látványok az utóbbi időben váltak divatossá az öltözködésben és a lakberendezésben is. A tojásokat is megfestheted így, szabályos, egyre világosodó sávokkal. Tedd tálkába, és celluxszal rögzítsd a széléhez, hogy a helyén maradjon.

_MG_4261.jpgKanalazz a tányérba forró vízben feloldott tojásfestéket, és hagyd állni 10 percet. Ezután 10 percenként kanalazz bele forró vizet, hogy a festék egyre gyengébben színezzen. Így a felső sávok jóval világosabbak maradnak az előzőnél.

 

_MG_4223.jpg

Angry birds tojások

A számítógépes játék szédületes karriert befutott mérges madarait természetesen húsvét táján sem nélkülözhetjük. Jó játék lesz a gyerekekkel is az elkészítésük. Fessétek le tetszés szerint a kifújt tojásokat, lehetnek akár két színűek is, majd ragasszátok fel a szemeiket. Vékony kartonból kell kivágni a többi kiegészítőt, és formára hajtogatva felragasztani. Filctollal kontúrozhatjátok is a részleteket.

Hozzávalók: • tojás • akrilfesték • színes papír • mozgószemek • ragasztó

_MG_4215_OK.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TAVASZ
DIY tojásokOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP