Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Tengerparti élmény: halacskás dekorációk otthonra

A halacskás mintával igazi tengerparti hangulatot csempészhetsz otthonodba. Varázsold a motívumokat tányérra, falra és képkeretbe: mutatjuk, hogyan!

Halacskás tányérok

A különböző fehér tányéroknak egységes hangulatot adhatsz, ha kék porcelánfestékkel csíkokat, foltokat, pöttyöket és halacskákat festesz rájuk. Rajzold fel a halat a tányérra porcelánfilctollal, felhigított porcelánfestékkel pedig adhatsz egy enyhe árnyalatot is a testnek. Ha kész, tedd a sütőbe a tányérokat és állítsd be a hőfokot a festéken jelzett hőmérsékletre, majd a használati utasítás szerint égesd a mintát a porcelánokra. A részletes leírásért kattints ide!

1087.kz_1961.w.jpg

Halcsontot fából

Ezt a jellegzetes formát miért ne lehetne fogasnak használni! Rajzold fel a mintáját a deszkára, és vágd ki dekopírfűrésszel: először a kontúrját, majd a függőleges vonalakat, végül a gerincnél két irányból ívesen fordulj be a sarkokig. Ha megcsiszoltad az éleket, egy lécre fúrj két lyukat a csavaroknak, egy vastagabb fúrószárral mélyítsd ki a csavarfejek helyét is. Majd hátulról csavarozd fel a lécet a gerincre. Miután kifestetted a halat, kapjon szemet egy bútorgombból. Már csak két furat kell a gerincbe a falra való rögzítéshez.

halacska.jpg

Halacskák és a tenger hullámai

Gyűjtsd nyári emlékeidet egyedi zsákocskában. Transzferálással saját rajzodat vagy kedvenc grafikádat is könnyedén a textilre varázsolhatod. Keress egy fekete-fehér képet, fektesd a papírt a textilre a másolt felével lefelé, és rögzítsd maszkolószalaggal. Kend be transzferfolyadékkal, majd dörzsöld át spatulával. Ellenőrizd, hogy mindenhol átnyomódott-e a minta a textilre. Az elkészült textilből varrhatsz kis tasakot, vagy keretbe is foglalhatod. Ha kíváncsi vagy a részletes leírásra, kattints ide!

1094.kz_4763b.w.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP