hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Unikornis szék

Egy régi, kopott szék is új értelmet nyer, ha átalakítod. A gyerekszoba éke lehet, aminek a kis barátok is biztosan a csodájára járnak!

Egy családban mindig akad olyan bútor, amit fel lehet újítani. Ezeket a székeket a kis unokatesóm számára készítettem, aki már alig várta, hogy birtokba vehesse!

Hozzávalók • gyerekszékek, lehet használt is • színes akrilfestékek • dobozkarton • csillogós öntapadós dekorgumi •színes barkácsfilcek • pomponos szalag • csiszolópapír, melegragasztó, olló, ceruza, maszkolószalag, vékony és vastag ecsetek

Ha szükséges, a székeket zsírtalanítsd és csiszold meg. Akrilfestékkel fesd be a teljes felületet egy színnel. A lábakat maszkolószalaggal tekerd körbe mindegyiket azonos magasságban. Az alatta lévő részt fesd szürkére, majd távolítsd el a szalagot. Várd meg, amíg megszárad, majd rajzolj szemeket az ülőfelületre, végül akrillfestékkel fesd át a mintát.

02

Kattints a képre a többi fázisért!

A támla díszítéséhez dobozkartonból vágd ki a sablon alapján az elő- és hátlapot, valamint egy hosszú csíkot, aminek vastagsága megyegyezik a széktámláéval. Melegragasztóval rögzítsd az oldalcsíkot az elő- és hátlaphoz, úgy hogy alul 1 cm-t kihagysz, így  az elő- és hátlap  rá tud csúszni a támlára. Csillámos dekorgumiból vágj ki a díszed nagyságának megfelelő darabokat, és borítsd be vele a karton felületét. Melegragasztóval rögzítsd a támlán.

Az unikornisos székre barkácsfilcből készíts virágokat.  A sablon alapján vágd ki a szirmokat, majd öltsd egymásra. A sörényhez vágj le kb. 1 cm széles színes csíkokat a filcekből, és melegragasztóval rögzítsd a virágokal együtt a támla tetejére.  

KZ_8267.jpg

A szék hátuljára akár készíthetsz barkácsfilcből zászló formát, közepén a kis tulajdonosa nevének kezdőbetűjével. Ollóval vágj két nagyobb rést a tetejére, azon fűzd át a pomponos szalagot, majd kösd fel a támlára.

 hirdetés


Legnépszerűbb témák


GYEREKSZOBA

GYEREKSZOBA
Cuki párnák
OTTHON DEKOR
Vintage diy


hirdetés

EZT IS Ajánljuk

NAPPALI
Fess bútort!

GYEREKSZOBA
Unikornis szék
INSPIRÁCIÓ
Origami mindenütt


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP