Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Vízparti hangulatban

Itt a jó idő, a pihenés ideje, de aki szeretne kreatívan kikapcsolódni, mindezt megteheti a nyaralójában is. Egy jól megválasztott minta és divatos színek használatával, fillérekből meg lehet újítani, át lehet alakítani a meglévő berendezési tárgyainkat valamint hasznos, és divatos kiegészítőket alkotni a kis házba.

Utána egész nyáron át élvezhetjük a frissítő változást. A tavak, folyók melletti nyaralók kihagyhatatlan motívuma a hal. Stilizált formáját nyomdázhatjuk textilre, kifűrészelhetjük fából, de festeni is lehet. Székhuzat, párna, vágódeszka, de még egy jópofa tábla is remek terep a megmintázásukra. Mindezeket tartsuk egységben a víz hol kék, hol zöld árnyalataival és a kopott, öregített felületekkel. 

nyaraló, átalakítás, felújítás, festés, hal, kék, piros, tenger, víz, krumplinyomda,

Retró székeink átalakításánál dacolva a megszokásokkal, fessük át bátran pasztellszínűre a fa részeket. A szék lábán néhány piros-fehér csík is elég, hogy felidézzük a nyaralókba illő tengerészstílust. Egy csapásra eltűnik a régi bútordarab komor megjelenése, főleg akkor, ha a huzatot is kicseréljük halacskákkal mintázott vászonra. A saját nyomású textília pofonegyszerű technikával, krumplinyomdázással készült.

nyaraló, átalakítás, felújítás, festés, hal, kék, piros, tenger, víz, krumplinyomda,

Ey egyszerű festékkeverési megoldással, látványos öregítő hatást érhetünk el, például egy fenyőláda vagy lécekből tákolt tábla lefestésénél. Ezután olyannak tűnnek majd, mintha a frissen lefestett tárgyak mára már húsz-harmincéves napszítta, szélfútta darabok lennének. A táblára felírhatjuk a utca nevét és a házszámot is, így hasznos útbaigazító szerepet tölthetnek be. 

 hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
Póló újrahasznosítás

TI KÜLDTÉTEK
A tükör új élete
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Maradék fonalakkal


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP