hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Amigurumi szerencsecica

Készítsd el ezt az édes szerencsecicát Sebestyén Éva segítségével.

A részletes leírást fázisképekkel együtt ITT találod. 

A kedves kis figura megalkotója be is mutatkozott nekünk, fogadjátok szeretettel sorait:

„Tanítónő vagyok és rajzszakos. Az Iparművészetin is elvégeztem egy két éves kurzust. Mindig is imádtam mindenféle művészetet. Gyöngyfűzéseimből és papírálarcaimból megjelent három füzetecske. Papírmaséim két kiállításon is szerepeltek. Az iskolában a gyerekekkel minden évben pályáztunk, különböző kiírásokra küldtünk alkotásokat. Több I. hellyel büszkélkedhetünk. Pl. a parlamenti pályázaton is - ahova egy óriási Leporellót készítettünk. Heti két-három szakkört vezettem. 

Éltem a 40 év lehetőségével, nyugdíjba mentem. Tagja lettem a szabadon ébredők társadalmának. Gondoltam majd folytatom a Tudorinda blogjaimat - ezek az olvasókönyvek olvasmányait dolgozzák fel a szövegértés szolgálatában. Aztán milyen jó lesz gyöngyöt fűzni, hisz rengeteg időm lesz. Nem ment egyik se. Egyedül, az iskola nélkül üres volt, élettelen. VALAMI ÚJ KELLETT! Valami más, klassz, kreatív, érdekes, különleges és kényelmes, ami nem köt íróasztalhoz. És persze olyan, ami az unokáimnak is tetszik. Találtam is - az internet bőven ontja a cukibbnál cukibb, vagányabbnál vagányabb kreatívságokat. Közte csillogott a szemem elé a 3D horgolás - az amigurumi. Megtaláltam!!! - ezt fogom csinálni! 

Hogy mi inspirál? Maga az amigurumi technikája, hiszen ez egy igazi cérnaszobrászat - alakok, formák, karok, lábak - lehet tervezni, rajzolni, meghorgolni és, ami a legfontosabb, ami a legjobban hiányzik - lehet tanítani. A legnagyobb inspiráció számomra, hogy átadhassam a tudásomat. Blogolásban jó vagyok - Nyitottam egy amigurumis blogot." Éva bababolt" a címe. Ide szabadon tervezhetek, írhatok, fényképezhetek, fogalmazhatom a leírásokat a magam örömére és mások hasznára. Ez inspirál.

A tárgyakat, játékokat az unokáimnak, magamnak és mindenkinek készítem, aki az interneten kószál keresve valami furcsát, valami kreatívat, valami aranyosat, valami kényelmeset, ami nem köti íróasztalhoz - valami különlegeset. A sok többi között ott vagyok én is. Amigurumi designer, amigurumi horgoló, blogoló és tanító. Egyébként rendes háziasszony vagyok, sütök, főzök, takarítok, kényeztetem az uramat. Sokat kirándulunk, utazunk, unokázunk. Gyűjtöm az ihletet és az ötleteket szerte a világban.”

Nézz körül Éva blogján és horgolj te is. 

 

Legnépszerűbb témák


TI KÜLDTÉTEK

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi cica
TI KÜLDTÉTEK
Horgolj cukiságotEZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Karácsonyi manó

TI KÜLDTÉTEK
Horgolt világ


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP