hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Tedd egyedivé strandpapucsodat virágmotívumokkal

A strandpapucsok nyáron nagyon praktikusak, hiszen igazán könnyűek és jól szellőznek. Hátrányuk viszont, hogy szinte mind egyforma, semmi egyediség nincs bennük. Sebaj, mi magunk is feldobhatjuk néhány virágmotívummal!

Hozzávalók • színes, csillogós és sima dekorgumi • színes műbőrök: arany, világoskék, zöld • bézs cérna • arany miyuki gyöngy vagy kásagyöngy • papucsok • olló, tű, melegragasztó vagy kétfázisú ragasztó

A flipflop papucshoz rajzold meg és vágd ki a hibiszkusz virágot, a közepét, a bibét és a leveleket a színes dekorgumikból. Melegragasztóval fixáld egymáson a rétegeket, majd rögzítsd a papucson is. Kiegészítésként fontos megjegyezni, hogy ragasztót a papucs anyagának megfelelően válassz. A melegragasztó ugyanis nem minden esetben rögzít jól, ilyenkor használhatsz kétfázisú, vagy bőr- és textilragasztót.

A strandpapucshoz a világoskék műbőrből vágj ki 5 db szirmot, az aranyszínűből 2 db kis kört és a zöldből 2 db hosszúkás levelet. Rendezd el a szirmokat virág alakban, majd melegragasztóval rögzítsd egymáshoz azokat.

Fűzz cérnát a tűbe, és kézzel öltsd fel az arany közepet a virágra, majd gyöngyökkel hímezz csíkokat a szirmok közepére. Filccel rajzolj a levelekre erezetet. Ragaszd a virágot a levelekre, majd a kész díszt rögzítsd a papucson.

papucs2.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


KIEGÉSZÍTŐK
Trükkös sálak


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP