hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Batikolj velünk dinnye mintájú szoknyát

Imádod a nyári hangulatot és legszívesebben mindig görögdinnyét ennél? Akkor ez a szoknya nagy kedvenced lesz. Ha van a szekrényedben egy régi, világos színű darab, változtasd át! Garantáltan feldobja a hangulatot az élénk dinnyeminta.

Hozzávalók • fehér, pamut vagy viszkóz hosszú szoknya • rózsaszín és zöld batikfesték • madzag • fekete flitterek • fekete cérna • nagy tálak, víz, só, tű, olló, gumikesztyű

A szoknyát kb. 15 centinként kösd át madzaggal olyan szorosan, ahogy csak tudod. A batikfestéken lévő utasítás szerint egy nagy tálban keverd ki az oldatot sóval és vízzel. Vegyél fel gumikesztyűt, és mártsd bele a szoknya felső kb. 2/3-ad részét a rózsaszín festékbe, az alját pedig a zöldbe. A két szín között hagyj szárazon egy kb. 20 centis területet, ahova kicsit fel fog szivárogni a festékes víz, de fehér része is marad.

Amikor megfogta a festék, óvatosan nyomkodd ki a vizet, majd a fehér résznél fogva lógasd fel a szoknyát úgy, hogy ne érjenek össze a színes részek. Ha teljesen megszáradt, vágd le a madzagokat, és kézzel, fekete cérnával varrd fel a magokat szimbolizáló fekete flittereket.

dinnyeszoknya01.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


KIEGÉSZÍTŐK
Itt a dinnyeszezon!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP