hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

A varrógép új ruhája

A varrógép érzékeny műszer, ezernyi olyan apró réssel, ahol előszeretettel telepszenek meg a porcicák. A modern, digitális változatok pedig különösen igénylik a törődést. A nosztalgikus masinával díszített huzat nemcsak óvja, de csinos külsőt is kölcsönöz a gépünknek.

varrógéphuzat, varrás, textil, huzat,

Ha nem tesszük el rögtön a helyére a gépet, elég csak rádobnunk a takaróját, ami azon túl, hogy megvédi a porosodástól, még a rend érzetét is kelti akkor, amikor nincs kedvünk mindent elpakolni. Az elejére varrt rátétminta attól lett rendhagyó, hogy apró kiegészítőket is varrtunk az alapra. A gombokat és a masnikat csak azután öltögessük fel, hogy sűrű cikcakkal letűztük az alapmotívumot, és a különféle díszítőöltéseket is kivarrtuk a kis táblácskára. A huzat alját eldolgozhatjuk a visszafordításos módszerrel, ahogy ez az elkészítési leírásban olvasható, de akár ferdepánttal is, amellyel összefogjuk, és elrejtjük a borító és a bélés szegetlen széleit. Ha a varrógépünknek nincs dobozszerű borítója, mindenképpen érdemes a textilhuzatot úgy alábélelni, hogy kellő tartása legyen. A vastagabb flíz vagy a táskamerevítő közbélés stabilabbá teszi az anyagot, így akkor is szép formájú lesz a huzat, ha magára a varrógépre húzzuk rá.

varrógéphuzat, varrás, textil, huzat, A merevítő segédanyagot mindig a külső textíliára vasaljuk. A felhasznált anyagok maradékaiból készíthetünk egy cipzáras neszesszert, amelyben valamennyi varrós apróságunknak lesz helye. A februári magazinban részletes leírással és sablonnal mutatjuk be a huzat elkészítését.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
Póló újrahasznosítás
EGYÜTT A CSALÁD
Esős napokra
GYEREKEKNEK
Cuki tojásszedő

TI KÜLDTÉTEK
Diy tolltartó
KIEGÉSZÍTŐK
A tüzes flamenco


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP