hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Készíts szupercuki nyakláncot

A zsinórba kapaszkodó egérke valójában egy nyaklánc vidáman hintázó medálja. A puha, szürke cirmos gyapjúnak köszönhetően megszólalásig élethű, és minden részletében csupa báj. 
 

A kisegerek könnyen felvesznek bármilyen testhelyzetet, akár ülni és kapaszkodni is képesek, mivel végtagjaik és farkincájuk hajlítható, mozgatható. Hajlékonyságuk titka egy drótváz, ami a gyapjúbunda alatt láthatatlan. Ha csak most barátkozol a tűnemezeléssel, akkor is bátran nekifoghatsz, mivel a drótvázra szorosan feltekert fehér  és szürke gyapjúszál adja az alapot, a nemezelőtű csak a végső forma kialakításánál kap szerepet. A testrészek, a fej, hát, pocak és fülek tűzésénél hasznos segédeszköz egy vastag mosdószivacs, mert az apró elemeket ott tudod elkészíteni. Nyakláncnak megfelelő hosszúságú szövött zsinórt érdemes választani, amibe az egér a karjaival könnyen belekapaszkodhat. 

Hozzávalók szürke, rózsaszín és fehér, finom gyapjú ékszerdrót  fogó nemezelőtű fekete kásagyöngy szivacs  nagylyukú tű 

A többi fázisért kattints a képre!

Állítsd össze a drótvázat. Egy félbehajtott 14 cm-es drótot középen a hurok alatt csavarj meg párszor, itt lesz a nyak, a két szára a test és a lábak. Tekerj rá 7 cm-es drótot karoknak, majd csavard meg a derekánál néhányszor. Egy 7 cm-es drótdarab végét hajtsd vissza és akaszd be a derék fölé, majd csavard a lábakat többször köré, hogy rögzítsd. Vékonyra tépett fehér gyapjúszállal tekerd be a faroktól kezdve a testet és a végtagokat, majd hajtsd vissza a drótvégeket, hogy ne csússzon le a gyapjú. Tekerd be szürke gyapjúcsíkkal a testet, de a végtagok végeit hagyd fehéren.

KZ_5349_OK.jpg

Szurkáld tömörre a csepp alakú fejet diónyi szürke gyapjúból, úgy, hogy maradjon egy kis szára. Ennél fogva rögzítheted majd. A füleket, a fehér ovális pocakot és a szürke domború hátat is tűzd meg. A fejet öltsd fel egy gyapjúszállal, amit húzz végig a gerinc mentén. Szurkáld fel a hátát, a fehér pocakot és a füleket. Öltsd fel a két gyöngyöt szemnek, cérnából a szájat és rózsaszín gyapjúszálból az orrát. 

KZ_eger_5031_OK.jpg

Az egérke Zöld Zsófia alkotása. 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


GYEREKEKKEL
Diófigurák
GYEREKEKKEL
Diy papír dinópark


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP