hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Bájos, madaras ékszerszett letölthető mintával

Könnyedén tudsz készíteni zsugorfóliával aprólékos, cizellált mintákkal díszített madárkollekciót. A nagyban megrajzolt motívumokat vágd ki, és a meleg sütőben medál vagy fülbevaló méretűvé mennek össze.

Hozzávalók • zsugorfólia • fekete, sárga, sötét- és világoszöld lakkfilc • ékszerkellékek • fogók • olló • irodai lyukasztó •  

A cikk alján megadott sablonokat nyomtasd ki, fektesd rá az átlátszó zsugorfóliát, és rajzold át fekete lakkfilccel a kontúrokat és a belső mintákat. Jelöld a felakasztáshoz szükséges lyukak helyét is a medálon és a fülbevalókon.

_MG_425.jpg

Száradás után színezd ki a részeket, ahogy a fotón látod, de tetszésed szerint is színezhetsz. Ha ez is megszáradt, vágd ki ollóval a mintákat. Hagyhatsz körben keskeny szegélyt, ami a bonyolultabb mintánál ajánlatos is. Irodai lyukasztóval szúrd ki a jelölt helyeken.

_MG_4256_.jpg

Helyezd a darabokat sütőpapírral bélelt tepsibe, és tedd 150°C-osra előmelegített sütőbe. A melegtől a fólia tekeredve, kunkorodva összezsugorodik.

_MG_4256_ok.jpg

Ha bonyolult, hosszan kilógó részei is vannak a formának, érdemes egy laposabb tányért ráborítani, hogy alatta ne tudjon nagyon felkunkorodni és ne ragadjanak össze. A zsugorodás miatt a mintavonalak és a színek is tömörödnek, ezáltal határozottabbá, koncentráltabbá és élénkebbé válnak. A lyukakba akassz szerelőkarikát, melyekbe tehetsz fülbevalóalapot, vagy valamilyen elegánsabb, tömörebb lánc kapcsos végeit. 

_MG_4740_ok.jpg

Névtelen-1.jpg

 

 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Borosdugók palack nélkül

TI KÜLDTÉTEK
Diy fülbevaló


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP