hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Szépséges ötletek esküvőre

Ezt az egyébként is nagy napot még különlegesebbé teheted magad vagy barátnőd számára, ha te készíted el az ünnep néhány kiegészítőjét.

A májusi magazinban megmutatjuk, hogyan lehet egyedi az ültetőkártya, a menükártya, vagy miként tartogathat többszörös meglepetést a menyasszony ékszerkollekciója. A kartondobozka csak a kibontáskor fedi fel titkát: nemcsak a menyasszony ajándékának díszes csomagolásaként szolgál, de a későbbiekben egy új szerepben is bemutatkozik.

A tető leemelésekor az oldalai – mivel nincsenek összeragasztva – virágszirmokként bomlanak szét, hogy előbukkanjon a meglepetés.  A menyasszonyi torta apró mását nem cukrászmester készítette. A piskótát kerek papírdobozok, a fényes mázat gyöngyházszínű festék, a cukordíszeket pici művirágok, gyöngyök és finom csipkék helyettesítik. A dobozkákban lapulnak a magazin leírásai alapján megfűzhető ékszerek, a nyaklánc, karkötő és a pici fülbevalók.

A díszdoboz belső oldalaira később felragaszthatod az emlékezetes pillanatokat megörökítő fotókat. Nemcsak a belső oldalakra, de a dupla oldalak közé is ragaszthatsz fotókat.  A további leírásokat a májusi Praktikában találod.





Legnépszerűbb témák




EZT IS Ajánljuk

NAPPALI
Diy rózsafa

ÚJDONSÁGOK
Ünnepi alkalmakra










OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP