hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Diy vászontáska szív alakú mintával

Május első vasárnapja jeles nap, amikor kicsik és nagyok egyaránt arra készülnek, hogy meglepjék édesanyjukat, nagymamájukat. Egyszerűen beszerezhető alapanyagokból a gyerekekkel is könnyedén alkothatsz szívecskés apróságokat erre a szép napra.  

Hozzávalók • készre varrott vászontáska • textilfesték vagy textilfilctoll • öntapadó fólia, 40×40 cm • ragasztófátyol, 23×14 cm • textil: kék 23×7 cm, rózsaszín 23×7 cm • szivacsecset • alkoholos filc, olló

_MG_0257_ok.jpg
Ragaszd a fóliát a táskára és rajzold rá a szívet alkoholos filctollal. Nyúlj be a fólia alá egy ujjal a szélén, és az ollóval bökd át a vonalon belül. Dugd be az olló egyik hegyét a fólia alá, és vágd körbe a szívet. 

_MG_0506_ok.jpg
Távolítsd el a belső részt, és tegyél újságpapírt a táska belsejébe, hogy védd az anyagot. A mintázáshoz használj textilfestéket és szivacsecsetet. Ha kell, az utasítások szerint fixáld a festéket.

_MG_0525_ok.jpg
A felirathoz a kék textilre vasalj rá egy ugyanakkora darab ragasztófátylat. A sablon segítségével rajzold fel a betűket a maradék ragasztófátyol papíros oldalára, vasald fel a rózsaszín textilre, majd vágd ki a betűket. Megfordítva vasald rá őket a kék anyagra, végül az egészet a táskára.

_MG_0258_ok.jpg

Textilfilctollal még a legkisebbek is alkothatnak.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


GYEREKEKKEL
Bontsatok vitorlát!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP