hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Alkoss Kozma Orsival!

Mintázz szemüvegtokot egyszerűen és gyorsan!

Maszkolószalaggal ragaszd le a cipzárat körben, és két sávot is ragassz fel, neked tetsző elrendezésben a szemüvegtok tetejére. Dörzsölgesd meg a maszkolószalagot, hogy erősen tapadjon a felületre, és ne fusson alá a festék. Két részt fess le sötétkékre és egy részt világoskékre, majd még a festék teljes száradása előtt húzd le óvatosan a ragasztószalagokat, és hagyd száradni a szemüvegtokot.

Fektess egy papírlapot a szemüvegtok alá. Ha már teljesen száraz a festett felület, akkor a színek találkozásának vonalára vigyél fel ecsettel egy csíkban hobbiragasztót, majd erre szórd rá a csillámport. Ha a ragasztó is teljesen megszáradt, akkor egy réteg vízbázisú lakkal kend át a felületet, hogy használat közben a csillám ne peregjen le a szemüvegtokról.

Kreativitás a hétköznapokban: A kreativitásomat leginkább a zenében élem ki, de szeretek főzőcskézni, új ízekkel kísérletezni, új ételeket alkotni. A lányaim szobáját én dekoráltam, átfestettem pár bútort, a falakat matricákkal, filcszívekkel díszítettem.

A férjem is nagyon kreatív, jó érzéke van a lakberendezéshez is. Maga dekorálta a próbatermet, amit vezet és ő készíti minden évben a lányok farsangi jelmezét is.

Család és kikapcsolódás: Bár a gyerekek mellett nem sok szabadidőm marad, mégis sokat olvasok, zenét hallgatok és gyakorolok. Nekem ez a hobbim. Jó lenne újra kötni és horgolni is. Régebben tartottam a kézműveskedéstől, de rájöttem, hogy nagyon szórakoztató, pihentető dolog.

 

Kézműveskedés a gyerekekkel: Mindig látunk olyan új dolgokat, amiket muszáj kipróbálnunk. Az oviban most nagyon népszerű a slime-készítés. Hetek óta nyúztak a lányok, így mi is készítettünk egyet házilag. Olyan jó sikerült, hogy biztosan nekiállunk újra. Szeretünk együtt sütni is, ilyenkor a dekorálást mindig a lányokra bízom.

Lakásdekorálás és divat: Főleg virágokkal és a gyermekeim alkotásaival díszítem az otthonunkat. Rendszeresen szoktam koszorút készíteni, és mindig az évszaknak megfelelően dekorálom a helyiségeket. A hétköznapokban egyszerűen öltözködöm, de amikor színpadra lépek, szívesen viselek látványos ruhákat és kiegészítőket. Szeretem a magyar divattervezők ruháit hordani. Nálam most a flitter, a csillám és a virágok hódítanak.

Új élmények a Praktikával: Nagyon élveztem a veletek töltött időt, mert megismerhettem egy új alapanyagot, és számos apró trükköt is ellestem tőletek. Kicsit izgultam, mert a festés előtti maszkolás nagy odafigyelést, precizitást követelt, de a végeredmény megérte!

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

DESSZERTEK
DIY csokitojások
ELŐTTE-UTÁNA
Diy kaleidoszkópOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP