hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Diy strandtáska

Ez a táska biztosan nem jön veled szembe ezen a nyáron. A különlegessége, hogy magad mintázhatod tetszés szerint, ettől lesz igazán egyedi.      

Maszkolószalaggal alakíts ki a textil felületén kisebb-nagyobb háromszögeket. Teríts le újságpapírt, fektesd rá a textilt, és szivaccsal tunkold a háromszögekbe a textilfestéket. Száradás után, átlátszó pasztával is kend át a színes részeket, amibe csillámport is szórhatsz.

Maszkold ki a mintát.
Üsd be a ringliket.
Fűzz be vastag kötelet.

A textil két rövid oldalából hajts vissza 5-5 cm-t, és varrd végig. Színoldalával befelé hajtsd félbe keresztben, varrd végig a két oldalát. Az alsó két csücskét csippentsd össze, és varrd le keresztben egy-egy egyenes vonallal. Jelöld a ringlik helyét. Mindkét oldalon 5 db. A két szélétől 6-6 cm-re, a többi jelölés egymástól 12 cm-re legyen. Vágd ki ollóval a ringlik helyét.

Helyezd a ringlizőeszköz alját egy fadarabra, tedd rá a ringli egyik felét, a fémperemre egyengesd rá a textilt, helyezd rá a ringli másik felét és a ringlizőeszköz tetejét. Kalapáccsal jól üsd össze a ringlit. Húzz a ringlikbe kötelet mindkét oldalon, és köss rájuk csomót.

CÍMKÉK: táska
Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP