hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Hajtogass divatos táskát papírból

Egy nyáresti kiruccanáshoz elengedhetetlen kellék a borítéktáska. Készíts trendi darabot fehér, gyűrt, varrható papírból, és béleld egyszerűen dekorgumival. Máris kollekciód lesz, ha még kis pénztárcát is varrsz hozzá. 

Így dolgozz a varrható papírral: A varrható papírból szabott elemeket határozott, erős mozdulatokkal gyűrd össze. Csurgass rájuk vizet. Ne áztasd át a papírt, csak nedvesnek kell lennie. Simítsd ki és vasald laposra – a gyűrés szabálytalan nyomai megmaradnak. A fedőlapnál és az oldalelemeknél újra élezd le az előzőleg behajtott vonalakat. A varrható papírt figyelmesen, lassan varrd, mert a tű lyukakat hagy a papíron, nyomtalan javításra nincs lehetőség.

A papírt dekorgumival is kombinálhatod. Egyszerű négyszögeletes formákból összeállíthatsz egy borítéktáskát, a raáhajtót vágd ferdére. Üss be a ringliket és fűzz a lyukakba a gumizsinórt. Ezzel meg is oldottad a záródást.

KZ_4657.jpg

Pénztárca a nyakban

Ez a háromszögletű darab egyszerű hajtogatással kapja meg a formáját, és a lila dekorgumi bélelés mellett hosszabb zsinór is kerül rá – ezen tarthatod a nyakadban. Kézre áll, könnyen kiveheted belőle az aprót.

 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


KIEGÉSZÍTŐK
Madárkák


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP