hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ékszerek etno stílusban

Természetes, rusztikus hatást érhetsz el, ha különböző vastagságú és típusú fonalakkal egy-egy kis méretű, szövött darabot készítesz.

Válassz hozzájuk üde színeket, és összeállíthatod belőlük a tavaszi szezon nyaklánc és karkötő kollekcióját.

A kartonlap rövidebb oldalain készíts fél cm-ként 10 bevágást. Kötözd be a felvetőszálat az első bevágásba, majd tekerd a kartonra a fonalat, azaz mindig simítsd a következő résbe. A végét rögzítsd csomóval. A szövés előtt az egyik színes fonalat alul vezesd végig a felvetőszálakon és egyenként csomózd rá. A szövéshez fűzd a színes szálat tompa hegyű tűbe, és bújtasd fel-le a felvetőszálak között, egyik oldaltól a másikig, majd fordulj vissza ugyanilyen módon. Váltogasd tetszés szerint a színeket. Két-három soronként nyomkodd le a sorokat tűvel, hogy tömörödjön. A végén is csomózd végig a felvetőszálakat ugyanúgy, mint a kezdéskor. A karton hátoldalán vágd el a felvetőszálakat és kettesével csomózd őket össze a szövés széle felett. Laposfogóval szoríts rá szalagvégzárót. Az alul lévő felvetőszálakra fűzz színes gyöngyöket, majd csomózd el őket.  

Hasonló módon karkötőt is készíthetsz, ehhez hosszabb kartonra és hosszabb szövött darabra lesz szükség. Ennek mindkét oldalát szalagvégzáróval zárd le, majd szabadon díszítheted gyöngysorral.

CÍMKÉK: #
Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP