hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Rajzoljatok együtt: három állatos ötlet gyerekeknek

Szuper gyereknapi elfoglaltságot ajánlunk: rajzoljatok a gyerkőccel! Ha eddig esetleg nem voltak túl nagy sikereid a rajzzal, akkor se csüggedj, mutatunk három egyszerű, de nagyon cuki állatos ábrát, amit bárki meg tud csinálni!

Teknős

Először egy fekete filccel rajzoljatok egy kört, majd a belsejébe még egyet. Belülre jöhet egy hatszög: ez lesz majd a páncélja. Folytassátok a teknős fejével és a szemeivel. Végül következhetnek a lábai és a farka. Ha szeretnétek, ki is színezhetitek.

Pingvin

A következő rajzhoz színes zsírkrétára lesz szükségetek. Feketével egy A4-es lapra rajzoljatok meg egy nagy nyolcast: ez lesz a teste. Ezután jöhetnek a pingvin szárnyai két oldalt, majd alakítsátok ki a szemét, színezzétek ki a fejét. Narancssárgával rajzoljátok meg a tappancsát és a csőrét. Végül kékkel színezzétek ki a hátteret.

Zsiráf

Azt gondoltad, zsiráfot nehéz rajzolni? Most bebizonyítjuk, hogy nem! Kezdjétek a fejénél, fekete filccel rajzoljátok meg a szemeit, füleit. A videó alapján folytassátok a testével, majd alakítsátok ki a foltokat a testén. Végezetül tetszés szerinti színekkel színezzétek ki!

Legnépszerűbb témák


EGYÜTT A CSALÁD
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi szerencsecicaOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP