hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Sarud- az Élményfalu

A szünidős táborok és a családi nyaralások természetközeli bázisa

A Tisza-tó- az ország második legnagyobb tava, ahol 2014- óta különleges kiscsoportos gyerektáborok várják a gyerekeket.

Tisza-tó Sail –  gyerek- vitorlástábor 6-14 éves gyerekek számára:
(Bevezető akció a Tisza-tavi vitorlázás népszerűsítése érdekében:  bentlakásos turnus ára: 60,000 Ft)
Aki nem járt a Tisza-tó partján, el sem tudja képzelni az a sokszínű vízi világot, amit ez az 1972-ben létrehozott, 127 négyzetkilométeres tó nyújt az idelátogatóknak. Természetvédelmi területek, vadregényes csatornák, nyíltvízű, nádasokkal szegélyezett medencék alkotják a töltésekkel teljesen körbezárt Tisza-tavat, ahol védett területek mellett olyan vízfelületek várják a vendégeket, ahol minden vízi sporteszközt szabadon használhatnak.

Ennek a tájnak érdekes színfoltjai a Tisza-tó Sail gyerek - vitorlástáborok Optimist vitorlásai, amelyekkel egy időben 10 gyerek ismerkedhet a vitorlázás alapjaival. Az Élményfalu project keretében egy új gyerek- vitorlásbázis épül Sarudon, a Tisza-tó leghangulatosabb településén.

Sarud, Tisza-tó, vitorlázás, tábor

Új hajók, parasztházban kialakított szálláshelyek, kerékpárral bejárt programok, strandolás, csónakázás, kirándulás, horgászat, a poroszlói Ökocentrum (Európa legnagyobb édesvízi akváriumával), motorcsónakázás, banánozás, fürdés és sok-sok játék várja a táborban résztvevő gyerekeket. A táborok oktatói a Balatonról érkeztek, hogy a Tisza-tavon is elterjedhessen a vitorlázás- a balatoninál sokkal kisebb hajókkal. Azok a gyerekek, akik már kinőtték az Optimist osztályt, Kalózokon fejleszthetik a tudásukat. S persze megtanulják közben a kadétok a hajók összeszerelését, a csomókat, és a szélkörhöz kapcsolódó elméleti és gyakorlati ismereteket, a hajós etikát, a természetvédelmet…
Bíznak benne, hogy néhány év alatt egy új generáció szelheti a habokat a Tisza-tavon, egy új vitorlás központ megvalósításának igényét igazolva, s talán új hajóosztályok és új versenyek jelentik majd Tisza- tavi vitorlázás jövőjét.

Azok számára is javasol programot a nyári szünetre az Élményfalu, akik pl. a horgászást szeretik, de szüleik nem tudják őket egész nyáron elkísérni a vízpartra.

A MATULA Gyerek-horgásztáborokat nekik dolgozták ki. A Matula táborok programjában a még kezdő horgászpalánták is megtalálják a számításukat, mint a már horgászismeretekkel rendelkező gyerekek, akik tematikus táborokban fejleszthetik tudásukat.

Sarud, Tisza-tó, vitorlázás, tábor

2015-ben három típusú Matula Tábort szerveznek a gyerekeknek Sarudon:
   
alap horgásztábor/ kezdőknek
Bojlis - pontyos tematikus gyerek-horgásztábor
Ragadozó gyerek-horgásztábor

Az Élményfalu arra törekszik, hogy a gyerekek élményei visszacsábítsák a szülőket is Tisza-tó partjára, ahol szálláshelyek, aktív sportolási lehetőségek, a természet és barátságos vendégszerető helyi lakosok várják a vendégeket.

Szeretettel vár mindenkit Sarud- az Élményfalu a Tisza-tó partján.

Bővebb információk:

www.elmenyfalu.hu
fb. Sarud- az Élményfalu

Telefon: 00-36-70-312-93-84
E-mail: sarud@elmenyfalu.hu   Legnépszerűbb témák


EGYÜTT A CSALÁD

EGYÜTT A CSALÁD
Szerencsehozó malacka
GYEREKEKKEL
Halacska úsztatóEZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Sarud- az ÉlményfaluOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP