hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Gyümölcsfaragás mesteri módon

Míg a legtöbben egyszerűen csak jóízűen beleharapnak a gyümölcsökbe, egy japán művész kóstolás helyett fogja a kését és csodás motívumokat farag a héjukra, húsukba.

Több száz éves technika

Kishimoto Takehiro különleges alkotásaival ejtette ámulatba az Instagram felhasználóit. A művész a régi thai gyümölcsfaragást és a japán mukimono technikát ötvözte, így dekorálja ki a zöldségeket, gyümölcsöket. A faragás egyébként több száz éves hagyománynak számít keleten, így szerették volna még gusztusosabbá tenni a különböző fogásokat, mára pedig gyakorlatilag egy művészeti ággá vált.

Takehiro nem titkolt célja, hogy képeivel népszerűsítse a technikát, és úgy tűnik, jó úton halad efelé: közösségi oldalát már közel 300 ezren követik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gaku carving (@gakugakugakugakugaku1) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gaku carving (@gakugakugakugakugaku1) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gaku carving (@gakugakugakugakugaku1) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gaku carving (@gakugakugakugakugaku1) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Colossal, borítókép: Instagram/Kishimoto Takehiro



hirdetés


Legnépszerűbb témák


hirdetés


hirdetés


EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP