A Kozmo Hotel Suites & Spa eleganciája és vendégszeretete mellett egyre erőteljesebb vonzerőt jelent a ház kifinomult gasztronómiája is. Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is lenyűgöző ízutazásra hívja a vendégeket – különleges, mégis jól érthető fogásokkal, melyek a világ ikonikus ízvilágait idézik meg a legkiválóbb autentikus alapanyagok és korszerű, kímélő konyhatechnológiai eljárások felhasználásával.
„Az új étlap egyik kulcsa a változatosság és a frissesség: kevésbé ismert, de annál izgalmasabb zöldségek – mint a bimi brokkoli, a brokkoli és spárga között elhelyezkedő különleges zöldség –, valamint saját készítésű fermentált savanyúságok színesítik a kínálatot. A fermentálás nemcsak egyedi ízt ad, de jól ismert pozitív élettani hatásai miatt is népszerű megoldás a modern konyhában.” – teszi hozzá Feith Attila, majd folytatja:
„Desszert fronton az idei nyár nagy visszatérője a kókusz– a desszertkínálat egyik legizgalmasabb újdonsága a „Kókusz & mangó Magnum”, formáját tekintve a klasszikus jégkrém ihlette, de valójában egy gourmet ízélményt ígérő krémes desszert.”
Természetesen a magyar konyha klasszikusai is helyet kaptak a választékban: Grillezett kacsamáj házi lecsóval, Bécsi szelet tejes borjúból, és az újragondolt, Tejfölhabbal tálalt túrógombóc hazai ízeket képviselnek. A desszertkínálat pedig ízben és látványban egyaránt méltó lezárása a gasztroélménynek: a Mandulás mille-feuille karamellel és málnasorbet-tel, az Étcsokoládés brownie kékáfonya-textúrákkal, valamint a Házi fagylaltok és sorbet-k igazi nyári frissítők – friss bogyós gyümölcsökkel és fehércsokoládés tejszínhabbal tálalva.
A vegetáriánus és ételérzékeny vendégekre is nagy figyelmet fordított a séfcsapat: a kínálatban számos húsmentes, illetve allergénmentes opció is megtalálható – mint például a Beyond Burger vagy a Krémes görögsaláta.
Az üzleti tárgyalásra érkező, könnyű és az á la carte-nál gyorsabb ebédre vágyó vendégek számára újdonság a Kozmo Business Menü, mely a szezonális étlapról válogatott fogásokból került összeállításra. 2 vagy 3 fogásos menü állítható össze 3-3 előételből, főételből és desszertből.
A nyári étkezés különleges élménye a Bistro Étterem mellett a Courtyard-ban, a szálloda nyitott belső udvarában is élvezhető, ahová májustól októberig egy kávéra vagy koktélra is érdemes beülni.
A Kozmo Hotel Suites & Spa, a Small Luxury Hotels of the World tagszállodájaként nem csupán szálláshely, hanem ízélmények kifinomult színtere, mely a legmagasabb szintű konyhaművészetet kínálja. A Kozmo klasszikus luxus újragondolt formában. Egy mesébe illő épületben, Budapest szívében várja vendégeit, ahol minden részlet a nyugalmat, az ízlést és az igényességet szolgálja.
2025. június 16. 10:58
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2025 – minden jog fenntartva