Fizess elő
a magazinra!
Mobil menu
OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Trendi, korszerű, mégis ismerős ízek: ilyen a Kozmo Hotel Suites & Spa nyári menüje!

Feith Attila séf és csapata ismét remekelt: nemzetközi ízek, kiváló hazai alapanyagok, modern gasztronómia történelmi falak közt.

A Kozmo Hotel Suites & Spa eleganciája és vendégszeretete mellett egyre erőteljesebb vonzerőt jelent a ház kifinomult gasztronómiája is. Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is lenyűgöző ízutazásra hívja a vendégeket – különleges, mégis jól érthető fogásokkal, melyek a világ ikonikus ízvilágait idézik meg a legkiválóbb autentikus alapanyagok és korszerű, kímélő konyhatechnológiai eljárások felhasználásával.

20250516-20.jpg

Kozmo Hotel Suites & Spa nyári étlap

„Az új étlap egyik kulcsa a változatosság és a frissesség: kevésbé ismert, de annál izgalmasabb zöldségek – mint a bimi brokkoli, a brokkoli és spárga között elhelyezkedő különleges zöldség –, valamint saját készítésű fermentált savanyúságok színesítik a kínálatot. A fermentálás nemcsak egyedi ízt ad, de jól ismert pozitív élettani hatásai miatt is népszerű megoldás a modern konyhában.” – teszi hozzá Feith Attila, majd folytatja:

„Desszert fronton az idei nyár nagy visszatérője a kókusz– a desszertkínálat egyik legizgalmasabb újdonsága a „Kókusz & mangó Magnum”, formáját tekintve a klasszikus jégkrém ihlette, de valójában egy gourmet ízélményt ígérő krémes desszert.”

20250516-25.jpg

Az étlap kiemelkedő fogásai közé tartozik a Szarvasgombás majonézzel tálalt marha carpaccio, a Sörös-tempurában sült garnéla fokhagymás aiolival, a pikáns Tom Yum leves garnélával valamint a Kacsamáj és konfitált kacsacomb terrine, melyet meggyel, vaníliával és mandulával finomhangoltak. A főételek között megtalálható a Grillezett New York hátszín, a Serpenyőben sült norvég lazac bimi brokkolival, illetve az Argentin garnélás pappardelle is.

Természetesen a magyar konyha klasszikusai is helyet kaptak a választékban: Grillezett kacsamáj házi lecsóval, Bécsi szelet tejes borjúból, és az újragondolt, Tejfölhabbal tálalt túrógombóc hazai ízeket képviselnek. A desszertkínálat pedig ízben és látványban egyaránt méltó lezárása a gasztroélménynek: a Mandulás mille-feuille karamellel és málnasorbet-tel, az Étcsokoládés brownie kékáfonya-textúrákkal, valamint a Házi fagylaltok és sorbet-k igazi nyári frissítők – friss bogyós gyümölcsökkel és fehércsokoládés tejszínhabbal tálalva.

20250516-9.jpg

20250516-50.jpg

20250516-136.jpg

A vegetáriánus és ételérzékeny vendégekre is nagy figyelmet fordított a séfcsapat: a kínálatban számos húsmentes, illetve allergénmentes opció is megtalálható – mint például a Beyond Burger vagy a Krémes görögsaláta.

Az üzleti tárgyalásra érkező, könnyű és az á la carte-nál gyorsabb ebédre vágyó vendégek számára újdonság a Kozmo Business Menü, mely a szezonális étlapról válogatott fogásokból került összeállításra. 2 vagy 3 fogásos menü állítható össze 3-3 előételből, főételből és desszertből.

20250516-34.jpg

A nyári étkezés különleges élménye a Bistro Étterem mellett a Courtyard-ban, a szálloda nyitott belső udvarában is élvezhető, ahová májustól októberig egy kávéra vagy koktélra is érdemes beülni.

Kozmo_Courtyard.jpg

A Kozmo Hotel Suites & Spa, a Small Luxury Hotels of the World tagszállodájaként nem csupán szálláshely, hanem ízélmények kifinomult színtere, mely a legmagasabb szintű konyhaművészetet kínálja. A Kozmo klasszikus luxus újragondolt formában. Egy mesébe illő épületben, Budapest szívében várja vendégeit, ahol minden részlet a nyugalmat, az ízlést és az igényességet szolgálja.

20250516-163.jpg

Forrás, fotók: Kozmo Hotel Suites & Spa

2025. június 16. 10:58

CÍMKÉK:


hirdetés
hirdetés


Legnépszerűbb témák







EZT IS Ajánljuk

ÚJDONSÁGOK
Horgolt finomságok











OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP