hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Természetes illatosítók az otthonodba

Senki nem szereti, ha otthonában állottá, kellemetlenné válik a levegő. Természetesen a probléma megszüntetéséhez elsődlegesen egy jó nagy szellőztetés szükséges, de ezen felül is vannak olyan módszerek, amellyel csodás illatot varázsolhatunk lakásunkban. Cikkünkben négy természetes illatosítót ajánlunk!

Gyógynövényekkel teli zsákocskák

Ha van a kertedben néhány gyógynövény, használd ki, készítsd belőlük illatosítót! Vágj le néhány ágat a rozmaringból, a zsályából vagy a levendulából, esetleg pár virágot a kamilláról, szárítsd ki őket a napon, majd morzsold kissé össze és tölts meg velük aprócska textilzsákocskákat. Felakasztva dekorációként is jól mutatnak, de akár a ruhásszekrény belsejébe is teheted őket.

lavender-823600_1920.jpg

Illatosító illóolajból

Ehhez az illatosítóhoz szükséged lesz egy keskeny nyakú kis vázára. Töltsd bele egy deciliter vizet és adj hozzá egy-két kanál gyógyszertári alkoholt. Végül cseppents bele tetszőleges illatú illóolajat, és helyezz bele néhány bambuszpálcát. Utóbbi magába szívja majd a nedvességet és elárasztja a szobát kellemes illattal.

Készíts potpourrit

Szerencsére most épp tele van a kert színes virágokkal, vágj le belőlük néhány szálat és szárítsd meg őket a napon. Lehet az rózsa, körömvirág, őszirózsa vagy akár napraforgó. Finoman morzsold le a szirmaikat, majd szórd bele egy üvegvázába vagy valamilyen díszes tálba.

rosebud-2545642_1920.jpg

Gyertya fahéjjal, csillagánizzsal

Gyertyát nem csak télen érdemes gyújtani: az év bármely szakában romantikus hangulatot garantál akár a hálószobában, akár a vacsoránál, a teríték részeként. Hogy a kellemes illatról is gondoskodjon, rögzíts köré néhány fahéjrudat, állítsd bele egy tartóba és köré szórhatsz csillagánizst is, amely szintén nagyon jó illatú és még dekorációként sem utolsó.

Legnépszerűbb témák


INSPIRÁCIÓ
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP