hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Elegáns csillogás: esküvői dekoráció saját kezűleg fillérekből

Ha látványos és kifinomult dekorációra vágysz az esküvődön, de nem szeretnél túl sokat költeni rá, kápráztasd el vendégeidet filléres alapanyagokból  készített kellékekkel. Az aranyszínű és csillogó papírdekorációk igazi luxusérzést sugallanak, pedig csak töredékébe kerülnek a készen vásárolt, hasonló holmiknak. Mutatunk egy kis inspirációt a nagy naphoz!

Pezsgőspohár

Az ünnepi koccintáshoz dekoráld a poharaitokat egyszerű, de annál látványosabb pöttyökkel!

eskuvo2.jpg

Az alaposan megtisztított poharakra kerámia filctollal rajzolj kisebb-nagyobb pöttyöket. Ahogy a pohár aljától haladsz a szája felé, egyre kevesebb pötty is elég, így olyan hatása lesz, mintha mindig buborékok szállnának fel benne. A kész poharakat, hogy moshatók legyenek, égesd ki a filctollon lévő utasítás szerint.

eskuvo1.jpg

Monogramok

A pár nevének kezdőbetűi az asztaldekor talán leglátványosabb elemei, szinte világítanak, ahogy visszaverik a fényt. A tükörfólián és a gyöngyökön megcsillanó gyertyafény emlékezetessé teszik az eseményt minden vendéged számára!

eskuvo3.jpg

Ragassz fóliát két habkarton mindkét oldalára. Nyomtasd ki a kezdőbetűket nagy méretben, vágd körbe, majd rajzold körbe őket a habkartonokon. Vágd körbe a betűket a hobbikéssel a jelölés mentén. Ha szükséges, az egyenetlenségeket csiszolópapírral simíthatod el. Az élekre ragassz keskeny kartoncsíkot, hogy eltakard a fehér részeket. A betűket dekoráld különböző méretű ragasztható tekla félgyöngyökkel. A betűknek készíts talapzatot: vágj a habkartonból 14x7 cm-es téglalapokat, borítsd be fóliával, végül a betűket ragaszd az alapra. Szúrj alulról egy-egy fogvájót a betűkbe, hogy biztosan álljanak.

eskuvo4.jpg

Dísz a tányéron

A szalvétákat ne csak egyszerűen a tányér mellé helyezd, hanem hajtogass belőle percek alatt látványos rózsát! Textil- és papírszalvétával is működik!

eskuvo6.jpg

Hajtsd a kiterített szalvéta egyik csücskét a vele szemben lévőhöz, hogy háromszöget kapj. A hajtásnál kezdd el felcsavarni, míg marad egy kis háromszög a végén. Fordítsd magad felé a feltekert rész egyik végét, majd ezt is csavard fel, és a végét csúsztasd be a tekercsbe. A csavarás után a kis háromszöget húzd szét óvatosan, és formálj belőle két levélkét a virágfej két oldalára. Fordítsd meg, és tegyél vagy ragassz a rózsa közepébe pár szem gyöngyöt, majd állítsd a tányérba fektetett szalagra. A vendégek a rózsát szétbontva hagyományos módon, szalvétaként használhatják.

eskuvo5.jpg

Ültetőkártya

Állíts mindenkinek névre szóló kis kártyát a tányérjába, így vendégeid könnyen megtalálják majd a helyüket az asztalnál.

eskuvo7.jpg

Vágj 10x10 cm-es kartonokat, amikre írd rá vagy nyomtasd rá a neveket. Karcold be középen, majd hajtsd félbe és ragassz az egyik szélükre 3 cm széles pauszcsíkot. Díszítsd a pausz szélét 1 cm-es csillámos öntapadós csíkkal, félgyöngysorral és egy-egy 2 cm-es karton koronggal, amit ragasztókockával erősíts fel.

eskuvo8.jpg

Legnépszerűbb témák


INSPIRÁCIÓ
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Bájos textilképek
KIEGÉSZÍTŐK
Szép álmokat!OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP