hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Kerülj őszies hangulatba ezzel az öt mesés koszorúval

Bár még épphogy csak vége a nyárnak, ideje ráhangolódnunk a következő hónapokra. Cseréld le a régi kopogtatódat és varázsolj őszi motívumokat az ajtódra!

Tölgyleveles koszorú

Díszítsd otthonod őszi tölgylevelekkel és csillogó makkokkal! Vessző vagy iszalag koszorúalapra lesz hozzá szükséged, erre kell ráragasztanod az őszi motívumokat. Ha kíváncsi vagy a fázisfotókra, kattints ide!

2525.1280x720.jpg

Koszorú kövirózsákkal

Ezek a pozsgások a legnagyobb szárazságot is túlélik, hiszen papírból készültek. Koszorúnak és képkeretben falidekornak is gyönyörűek. Elsőnek lehet, hogy bonyolultnak tűnik, pedig egyáltalán nem az: kattints ide és készítsd el velünk!

1763.1280x720.jpg

Leveles koszorú

A tarka falevelek és termések mellett az őszi hangulatot textilekkel is megidézheted a lakásban, így a földszínek mellett üdébb árnyalatokban is pompázhat a dekorációd. Zöld, drapp és barna vászonra, valamint piros fagyöngyre lesz hozzá szükséged. A sablonért és az elkészítés folyamatáért kattints ide!

2244.1280x720.jpg

Őszi koszorú türkizben

Ha a lombhullatós hónapok megszokott sárgás színei mellé valami újra vágysz, vesd be a türkizkéket. Ezzel a színnel megfűszerezheted a hagyományos őszi hangulatot. Szerezz be egy kék gombolyagot, és a fonalat tekerd rá szorosan az alapra. Ezt ízlésed szerint díszítheted, például dísztökkel vagy papírvirágokkal. Kattints ide a részletekért!

1986.1280x720.jpg

Pomponos koszorú

Fogadd a hűvösödő időt csábító, pihe-puha vidámsággal. Készíts dekoratív pomponokból ajtókopogtatót. A kis gömböket papírsablon segítségével könnyen elkészítheted, ezt kell aztán a hungarocell koszorúalapra rögzítened. Mutatjuk a részleteket!

2452.1280x720.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP