hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Halloweeni koszorú

Halloween izgalmakkal teli éjszakájának hangulatát még sejtelmesebbé teheted egy repdeső denevérekkel és éjfekete madarakkal díszített koszorúval, melyet asztaldíszként vagy akár ajtó dekorációként is használhatsz!

Hozzávalók  25 cm átmérőjű szalmakoszorú  csillámos scrapbook papír  fekete-fehér pékzsinór  fekete rafiaszalag  selyempapír  műmadarak  vékony drót  fekete festékspray  melegragasztó  

A selyempapírokból vágj korongokat. Egy-egy virág 12 lapból áll, a kisebb 7, a nagyobb 9 centiméter átmérőjű. A kisebb virághoz fogd össze a korongokat és középen két helyen lyukaszd ki. Fűzz át rajtuk egy 6 centiméteres félbehajtott vékony drótot, majd a hátoldalon csavard meg. A nagy virághoz kicsit egymástól eltolva rakd a korongokat, majd a dróttal rögzítsd egymáshoz őket.

A többi fázisért kattints a képre!

Egyesével, a tövüktől kezdve gyűrd meg a korongokat, kicsit pödörgesd meg a szélüket. A kisebb körökből álló virág alakja szegfűszerű lesz, a nagyobb pedig rózsára hasonlít majd. A koszorú felét vond be a fekete rafiaszalaggal, majd tekerd körbe teljesen a pékzsinórral. Vágd ki a sablon szerint a tök- és denevérformákat a csillámos scrapbook papírból, és fújd feketére akrilspray-vel a madarakat. Melegragasztóval rögzítsd a formákat a koszorúra.

_MG_0238.jpg

 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Jókedvű tökdíszek
GYEREKEKNEK
3 ötlet halloweenra
TI KÜLDTÉTEK
Halloweeni boszorkákOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP