hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Koszorú természetből

Élvezd a természetet, ameddig csak lehet! Ilyenkor jó kirándulni, mert nemcsak az idő kellemes, de közben még szép alapanyagokat is gyűjthetsz, hogy hangulatos dekorációt készíts belőlük.

A bordó, a rőt és a sárguló levelek már önmagukban is szépek, de most egy kis extrát is tartogatnak
nekünk. Nem kell a szokásos módon préselni, szárítani, hanem épp ellenkezőleg! Megmutatjuk, hogyan lehet a frissen szedett, őszi levelekből hamvas rózsákat csavarni. Egy szalmakoszorúra tekerjünk színes fonalakból szélesebb csíkokat – ehhez az alapozáshoz akár maradék fonalainkat is felhasználhatjuk. Tűzzük fel a levélrózsákat, melléjük pedig tegyünk néhány makkot, egy-két piros almát, a vadszőlő terméseinek fürtjeit, és már akaszthatjuk is a kertkapura vagy a bejárati ajtóra. A hozzánk látogatók biztos nem fukarkodnak majd az elismerő szavakkal.

KZ_3847.jpg

Hozzávalók • színes vadszőlőlevelek • termések, bogyós ágak • műanyag őszi gyümölcsök • szalma koszorúalap • kötőfonalak • hímzőfonal vagy erős cérna • olló • ragasztópisztoly •

Minden rózsához négy-öt levélre és vékony, de erős kötözőszálra lesz szükség. A rózsa közepéhez hajts félbe egy levelet, és tekerd fel viszonylag szorosan.

A többi fázisért kattints a képre!

A további leveleket is félbehajtva tekerd az első köré, alul fogd össze a szárakat, de már lazábban,
hogy rózsasziromszerűen álljanak szét. A fonallal kösd el a virágfej tövét, de a szárakat még ne vágd le, szükség lesz rájuk a rögzítésnél. Ne húzd meg erősen a cérnát, mert elvágja a leveleket. A koszorú kétharmadát borítsd be színes kötőfonalakkal, 5-6 cm széles sávokban. A rózsákat helyezd el, és a kötözővel többször körbetekerve rögzítsd a szárak magasságában. A kilógó végeiket csak ezután vágd le. A terméseket és műanyag almákat dugdosd a fonalak alá, vagy ragasztópisztollyal rögzítsd. 

KZ_3840.jpg

CÍMKÉK: koszorú levél
Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP