hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Finom csipkék, horgolt virágok

Visszafogott, babás színek, romantikus virágok és csodás horgolt csipkék. A természetesség és a báj jellemzi Ani munkáit. Nézz be Mamati Műhelyébe! 

"Ani vagyok, a Mamati Műhely megálmodója. Egész életemben elkísért a kézművesség öröme, amióta az eszemet tudom, mindig valamit alkotnom kellett, új dolgokat kipróbálni, bontogatni a szárnyaimat. Belekóstoltam már a hímzésbe, varrásba, horgolásba, fa megmunkálásba, kipróbáltam számos transzfer és dekupázs technikát is. Végül a tapasztalataimat ötvözve találtam meg a saját kis utam. 

A horgolótűt nagymamám adta elsőnek a kezembe, még kislány koromban. Nem igazán volt sikeres akkor a próbálkozás. Később alakult a dolog, középiskolásként már készítettem magamnak kötött-horgolt dolgokat. 18 évesen vettem meg az első varrógépem, varrni próbálgattam autodidakta módon. Az akkori időkben nagy divat volt a hímzés , tehát hímeztem is. Megtanultam előnyomni a hímzés mintákat és a munkám is ez lett.

Később a gyerekeimnek, a családnak készítgettem ruhákat és egyebeket. Kisunokám születésekor neki horgoltam ezt a lila kicsi cipőcskét melyet a lányom lefotózott és publikálta . Azt hiszem ez volt az első munkám, amivel kisebb sikert arattam.

littlecrochetforu_product_95755_130331182532_1.jpg

Folyamatosan izgattak a különféle technikák, tanulgattam őket. A  " mamati-műhelye" idén tavasszal született meg hivatalosan, melyben próbálom ötvözni az általam kedvelt kézműves technikákat. Nagyon szeretek filccel,vászonnal,  fával, szalvétatechnikával és horgolással ötvözött termékeket készíteni. Tisztelem és szeretem a régmúlt időkből fennmaradt anyagokat: csipkéket, hímzéseket, vásznakat, képkereteket, előszeretettel használom fel ezeket az alkotásaimban. A természet adta lehetőségeket is felhasználom, magam fonom illetve fűrészelem ki az alapok nagy részét.

Boldog vagyok, hogy alkothatok, ha látom, visszajelzést kapok, hogy tetszenek a munkáim. Úgy gondolom, igazi élmény-kézműves vagyok. Az alkotás öröme számomra a legfontosabb."

Az alkotó további munkáit ITT találod.

CÍMKÉK: horgolás horgolt
Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Halloweeni boszorkák
ÚJDONSÁGOK
Horgolt finomságok
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi elefánt

ÖTLETEK
Amigurumi nyuszi
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi rénszarvas


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP