hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

A horgolás szerelmesei

Gabi és Zsófi és imádnak horgolni. Nézd meg milyen édes figurák születnek kezeik alatt!

"Mi vagyunk az Elvish Craft oldal megálmodói. Habár mindketten mindig is kreatívak voltunk, már nem is emlékszem, hogyan kezdődött. Barátnőmmel általános iskolában szerettették meg a kézművességet, amikor egy osztálytársa anyukája gyöngyfigurák gyártásának alapjait tanította meg az osztálynak. Nálunk pedig mindig is közös program volt a családommal adventi koszorút készíteni. Egyik évben barátnőmmel ültünk le készíteni koszorúkat, és a végeredmény annyira tetszett, hogy felmerült a kérdés: esetleg lenne rá igény, hogy másoknak is készítsünk? 

A többi képhez kattints!

Az adventi koszorúkat követték az egyéb karácsonyi dekorációk, ajtódíszek, majd minden évszakban újabbat készítettünk. Újabb és újabb technikákkal kísérletezünk, mindig igyekszünk valami egyedit létrehozni. Közben megtanultunk horgolni, ez mindkettőnk szívét elcsábította, így időnk nagy részében amigurumi figurákat készítünk, így most már igen népes tábora van horgolt seregünknek. 

Időnként babáknak is horgolunk, ilyenkor a csörgők, kiscipők és maroknyi állatkák sorakoznak a polcainkon, olykor akadnak élethűre tervezett állatkák is, de nagyobb, ölelni való, puha mackók és nyuszik is készülnek nálunk.nMivel mindketten munka mellett alkotunk, valódi "tömeggyártásig" sosem jutottunk el. Az elkészült művek javarészt saját otthonunkat díszítik, vagy családtagjainkat lepjük meg velük, de részt vettünk már jótékonysági vásárokon is, ahol kézművesek ajánlhatták licitre műveiket.

A jövőben szeretnénk tenni a környezetért, ezért terveink közt szerepel egy amigurumi sorozat, amelyben védett állatok kelnének életre. De szeretnénk megtanulni varrni és hímezni is, így nem csak esztétikus, de hasznos tárgyakat is készíthetnék. A ruhahulladékok csökkentésére pedig farmer újrahasznosítás gondolatával is játszunk.

Számunkra a kézművesség kikapcsolódás, persze izgalmas is kísérletezni. De legjobban az tesz minket boldoggá, mikor átadhatjuk saját kézzel készített ajándékunkat, és aki kapja tudja, hogy az csak neki, az ő örömére készült, és nincs a világon még egy ugyan olyan. Tehát kivételes."

Legnépszerűbb témák


TI KÜLDTÉTEK
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi kutya
GYEREKEKNEK
Kedvencünk, a dinó
TI KÜLDTÉTEK
A horgolás szerelmesei

TI KÜLDTÉTEK
Karácsonyi manó
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi robot
ÖTLETEK
Amigurumi nyuszi


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP