hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Napfényes nyári élmények az Alpokban…

Irány a napsütésben gazdag Karintia, a természetközeli élmények paradicsoma!

 

Töltse el megérdemelt nyári pihenését friss hegyi levegőn az Alpok csodás vidékén!

A Hotel OTP Birkenhof-ban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát.

Felejthetetlen élményekben lehet része a Nockberge Bioszféra parkban tett alpesi túrák során, ahol a zöldellő gyógynövényektől illatozó, szelíd, lankás hegyoldalakról csodálhatja meg akár a Magas Tauern hófödte, vad hegycsúcsait is. Tiszta időben Ausztria legmagasabb pontja, a 3798 m magas Großglockner is látható.

A Bad Kleinkirchheim-ben található kabinos felvonóknak köszönhetően kisgyermekes családok is könnyedén meghódíthatják akár a magasabban fekvő területeket is. Sőt! A szálloda által szervezett vezetett túrán, fáklyás felvonuláson vagy akár egy borkóstolón is részt vehet.  Kerékpártúrákat tehet a fürdőtavak körül lenyűgöző alpesi panoráma kíséretében, azután megmártózhat a hűsítő kristálytiszta vízben.

Az aktívan eltöltött nap után kibővült wellness részlegünk zavartalan pihenést biztosít az Ön számára. Megújult játszóterünkön, megszépült kertünkben aktív és passzív kikapcsolódási lehetőségeket is kínálunk… 

Napfényes nyári élmények Karintiában kedvezményes csomagunk felnőtteknek személyenként egy 45 Eurós masszázs utalványt, valamint a Karintia kártyát is tartalmazza, amellyel több, mint 100 karintiai látnivalót lehet ingyenesen vagy kedvezményesen megtekinteni. Kabinos felvonók, élményfürdők, alpesi állatparkok, múzeumok, hajóutak, panoráma utak, kiépített szurdokvölgyek és még sok más látnivaló tekinthető meg a kártyával térítésmentesen.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ÉKSZEREK
Napraforgó medál

KIEGÉSZÍTŐK
Dinnye tolltartó nyárra


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP