hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Fess porcelánt: egyszerűbb, mint gondolnád

Készíts egyedi és divatos lakásdekorációt a fehér porcelánjaidból! Elég, ha csak néhány egyszerű motívumot festesz rá és máris különlegessé válik a darab. Kedvcsinálóként mutatunk három szuper ötletet és elmondjuk azt is, pontosan hogyan csináld.

Virágminta a csészékre

Dekoráld ki a hófehér teáskannát és csészéket! Talán nem is gondolnád, hogy egy aprócska virágmotívum is mennyire fel tudja dobni az eszközöket. Remek példa erre ez az aranyvesszővel dísztett készlet, amely csak úgy vonzza a tekintetet. Először fekete porcelánfestékkel rajzold meg az ágakat, majd ha megszáradt, fesd rá az aprócska sárga virágokat. Ne aggódj, ha esetleg elrontod, még vizes ecsettel és vattapálcikával visszatörölheted gyorsan. Ha elkészültél vele és megszáradt a minta, égesd ki sütőben az edényeket, hogy tartós maradjon a festés.

594.1280x720.jpg

Színes almák, virágok a tányérra

Egy-egy ízlésesen kidekorált tányérról még az étel is jobban esik! Tedd egyedivé a készletedet virág- vagy gyümölcsmotívumokkal. Sablon segítségével porcelánfilctollal rajzold meg a mintákat, majd egy vékony ecsettel fesd ki azokat. Ezután a használati utasításnak megfelelően égesd ki a sütőben a tányérokat.

Az elkésztés részletes leírását és a hozzá tartozó letölthető sablont ide kattintva éred el!

3603.1280x720.jpg

Ínycsiklandó dekoráció

Porcelánfilccel bármilyen süteményt rajzolhatsz a tányérokra, így egyedi készlet, sőt akár különleges, falra akasztható dekoráció is válhat belőlük. Elkészítése szinte gyerekjáték: miután ecettel zsírtalanítottad a darabokat, és indigóval átmásoltad a tányérra a mintát, porcelánfilctollal rajzold meg a kontúrokat. Ezután töltsd ki a hiányos részeket festékkel, és száradás után égesd ki a sütőben, hogy tartós maradjon.

Elakadtál? A részletes leírását olvasd el korábbi cikkünket!

4124.1280x720.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP