hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ne mondj le a nyaralás élményéről: készíts mini tengerpartot

Bár idén valószínűleg még kevesebben indulnak el hosszabb nyaralásra, mint tavaly, azért ne mondjunk le teljesen az élményről: készítsünk otthonunkba mini tengerpartot! Itt még a varázslatos tündérek is boldogan napoznának!

Hozzávalók • akvárium •  homok •  kicsi kék spatula •  mintás textil •  fehér akrilfesték •  színes papírok •  hurkapálca •  vajszínű kartonpapír • madzag • melegragasztó, olló, alkoholos filc, ecset, kézi lyukasztó

A napozóágy megépítéséhez két, egymástól egy spatulányi távolságban lévő lapocskára ragassz fel keresztben annyi spatulát, amennyi ráfér, ez lesz a fekvőfelület. A háttámlához vágj félbe egy spatulát, és a két felet is tedd egy spatulányi távolságra egymástól, és erre is ragassz végig további darabokat. Megdöntve fixáld melegragasztóval a fekvőfelületen. A fekvőfelület aljához két oldalra ragassz fel, két egymást keresztező spatulát, ezek lesznek a lábak.

A mintás textilből szabj le a spatula hosszúságánál két cm-rel rövidebb csíkot, és melegragasztó segítségével dolgozd rá az ágyra úgy, hogy az alján visszahajtod az anyagot.

A napozószék már gyorsabban elkészül: ragassz össze 2-2 spatulát x alakban, majd vágj le neked tetsző méretben 2 egyforma rudat a hurkapálcából. Vágj ki egy 4x6cm-es anyagot a mintás textilből, és a rövidebb éleit ragasztózd be a fonákoldalon, majd tekerd a hurkapálcára. A pálcák két oldalára rögzítsd melegragasztóval a lábakat.

A táblákhoz csípőfogóval formázd hegyesre a spatula egyik végét, a másikat egyenesre. Fesd le őket fehér akrilfestékkel, majd száradás után készíts feliratot rájuk fekete alkoholos filctollal, végül ragaszd fel a táblákat a tartó oszlopra.

Az esernyőformát vágd ki vajszínű kartonpapírból. A hajtásoknál bígeld be, hajtsd meg, és melegragasztóval fixáld a belsejében a hurkapálcát. Zászlócskákat is készíthetsz színes papírokból: vágj ki háromszögformákat, lyukaszd ki őket és fűzd fel madzagra. Az akváriumba tegyél homokot, majd rendezd be. Ha a napernyőd nem akarna megállni, akkor nyomkodd egy kis darab gyurmába, úgy helyezd a homokba.

tengerpart2.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP