hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

A vázától a díszdobozig - Dekupázsolj velünk!

Sokan szeretnek szalvétatechnikával dolgozni, ami érthető is, ugyanis csodaszép dísztárgyakat alkothatunk vele. Lehet az egy antik hatású váza vagy egy vintage stílusú díszdoboz, garantáltan öröm ránézni. Kipróbálnád? Mutatunk hozzá egy kis inspirációt!

Dekordeszkák az ékszereknek

Ehhez a dekoratív ékszertartóhoz egy kisebb méretű deszkára lesz szükséged: erre kell ráragasztanod a tetszőleges mintájú szalvétát. Végül fúrj bele színes akasztót, illetve fogantyút, és akaszd fel a falra. A fázisfotókért kattints ide!

1903.1280x720.jpg

Diy dobozok vintage stílusban

Tárolódobozból soha nem elég: igazítsd őket a konyhád vagy a kamrád stílusához koptatott fa hatású dekupázspapírral! Miután lealapoztad a dobozokat, dekupázsragasztóval simítsd rá a formára vágott papírt. A végén kend át az egész felületet és hagyd megszáradni. Az elkészítés teljes folyamatáért kattints ide!

2479.1280x720.jpg

Szívecskés falidekor

Készíts hangulatos képet szívvel és rózsákkal, amit megfűszerezhetsz divatos kopottsággal is. A deszkákat először festékkel tedd kopott hatásúvá, majd tedd egymás mellé őket és rajzold rá a szívet: erre kerül a szalvéta virágos mintája. A végén csak össze kell szögelned őket és felakasztanod a falra. Elakadtál? Mutatjuk a részletes leírást!

3474.1280x720.jpg

Romantikus hangulatú váza

A romantikánál maradva elkészítheted ezt a csodaszép vázát is. Először fehér festékkel adj neki világos alapot, így ragaszd fel rá a szalvétát. Repesztőlakkra is szükséged lesz, ezzel érheted el a régies hatást. Ide kattintva megnézheted az elkészítés folyamatát!

3650.1280x720.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ÉKSZEREK
Diy ékszertartóOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP