hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Újítsd meg régi bútoraidat velünk: ötféle technikát mutatunk

Bútoraink is megérdemelnek egy kis törődést: újítsd meg a régi darabokat és vigyél vidám hangulatot otthonodba. Mutatunk ötféle technikát, hátha ihletet kapsz!

Fess zománcfestékkel

Trendnek számít manapság, hogy a „tökéletlen az új tökéletes”, így az átfestéshez bátran nekifoghat bárki, még az is, aki nem érez magában sok kreativitást. Nem baj, ha a vonalon túlfolyik kicsit a festék, esetleg nem egészen szabályos a minta, pont ez teszi szerethetővé ezeket a székeket. Válassz vízalapú zománcfestéket és akrilfilcet, a végén pedig kend át az egészet selyemfényű lakkal. Ha megnéznéd képeken is, hogyan festettük át ezt a széket, kattints ide!

1845.1280x720.jpg

Egyedi stílus dekortapasszal

Szinte öt perc alatt teljesen új külsőt varázsolhatsz bútoraidnak dekortapasszal. Fesd le a natúr hokedli lábait fehérre, az ülőlapját pedig világoskékre a víz bázisú zománcfestékkel két rétegben, majd a száradás után a lábak alját 15 cm magasságig fesd világoskékre. Ha megszáradt a festék, akkor jöhet a tapaszdekor: tekerd vele körbe a bútordarabot ízlésed szerint. Kattints ide, ha megnéznéd az elkészítés teljes folyamatát!

3255.1280x720.jpg

Próbáld ki a fluid paintinget

Nem hallottál még a fluid paintingről? Pedig a lakberendezésben is hódít ez a művészies, laza technika. Kezdd papírlapokon az elsajátítását, kis gyakorlattal pedig egy asztalkát is mintázhatsz festékfolyamokkal. Ha érdekel, kattints ide és megmutatjuk, hogyan készült ezt a dekoratív darab!

2435.1280x720.jpg

Színes, geometrikus formák öntapadó fóliával

Ha már túlságosan sötétnek érzed az asztallapod, a problémán könnyen segít a színes öntapadó fólia. Vágj ki belőle trapézokat, majd kezdődhet a kirakós játék. Rendezd el az elemeket kedved szerint, és mikor elégedett vagy az összképpel, egyesével ragaszd fel őket szépen sorban egymás mellé. Segítségnek halványan, ceruzával segédvonalakat is felrajzolhatsz az asztallapra. Kattints ide régi cikkünkért!

3926.1280x720.jpg

Vintage stílus krétafestékkel

A megörökölt régi bútordarab lehet, hogy nem illik az új környezetébe, ám egy jól megválasztott színű krétafestékkel divatos vintage stílusúvá alakíthatod át. Szépségét még jobban kiemelheted, hiszen a faragott díszek a csiszolás és waxolás után tűnnek igazán elő. Ha érdekes az elkészítés folyamata, kattints ide!

butor1.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

GYEREKSZOBA
Unikornis szék

ÚJDONSÁGOK
Origami mindenütt


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP