hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Diy virágjelölő állatkák

Gyurmából készülnek ezek a kerámiahatású édes kis virágőrző kerti jelölők, melyeket szobanövények mellé is tehetsz dekorációként.

A hozzávalók • levegőre száradó gyurma • süteményszaggatók • betűnyomda • hobbilakk • oldószeres üvegfesték • spatula, melegragasztó, sniccer, csiszolópapír • 

Gyerekekkel is elkészítheted!

Nyújtsd ki a gyurmát fél cm vastagságúra, majd szaggasd ki a formákat sütikiszúróval. Helyezd a betűnyomdába a megfelelő felirat tükörképét, majd csinálj egy próbanyomást egy darab gyurmán, hogy minden betűt helyesen tettél-e be. Nyomdázd meg a figurákat.

A többi fázisért kattints a képre!

Hagyd egy napot száradni a figurákat, de néha fordítsd meg, hogy száradás közben ne görbüljenek meg.  Ha teljesen szárazak, kicsit csiszold meg a széleiken található egyenetlenségeket. Kend át mindkét oldalukat hobbilakkal. Ha nem érzed elég csúszósnak a felületet, nyugodtan kend át még egyszer. Kenj a feliratra bőven üvegfestéket, hogy a mélyedésekbe befolyjon, majd az ecset segítségével a maradékot is oszlasd el egyenletesen a felületen. Egy papírtörlővel töröld át, így nagyobb lesz a kontraszt a betűk, és az alap színe között. Hagyd a festéket megszáradni, de vigyázz, az oldószeres festék lassabban szárad, mint a vízbázisú.

A hátoldalukra melegragasztóval rögzíts egy-egy spatulát, melynek végét sniccerrel hegyesre vághatod, hogy könnyen becsússzon a talajba.

KZ_5403.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TAVASZ
Diy barkatálOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP