hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Levelek pirogravírozással

A zöld lombok már a sárga, a bordó és a barna árnyalataiba öltöztek. A lábunk előtt hevernek ezek a hangulatváltásra csábító, szép levélminták. 

Hozzávalók • fa vágódeszka • csavarozható fogasok • képakasztó • facsavarok, kis szögek • pirogravírozó • hobbifúró

A makkok és tölgylevelek, vagy a fenyőágon ringó tobozok rajza nem is lehetne jobb helyen, mint egy falapon. A fára te is tudsz finom rajzolatú képet készíteni a vékony, égetett vonalat húzó pirogravírozóval, ezzel a kézre álló, elektromos hobbiszerszámmal. Alapnak megfelel egy egyszerű vágódeszka. Indigóval másold rá a mintát, és a bemelegített eszköz hegyével lassan húzd át a vonalakat.

_DSC6178.jpgA pákával mindig magad felé „rajzolj”, ha nem tolod a pákát, nem ugrik meg az erezeteken. Kezdd a kontúrokkal, majd a belső mintázattal folytasd. Nemcsak vonalakat, de apró pöttyöket is tudsz égetni a fába, sőt satírozni is lehet vele, ahogy a kép kívánja. Ha erősebben nyomod a gravírozót, vastagabb lesz a minta, ha könnyedén rajzolsz vele, vékonyka lesz a nyom. Előzőleg érdemes kicsit gyakorolnod az eszközzel. Ha elkészültél, kend át a deszkát selyemfényű lakkal vagy olajjal, mert úgy sokkal tartósabb lesz a munkád, hosszú évek alatt sem halványodik majd el. Már csak a kis fogasokat kell feltenned, de előtte fúrd ki a csavarok helyét. A hátoldalra, a két felső sarokba szögelj egy-egy képakasztót.

KZ_1269.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


ÚJDONSÁGOK
Horgolt levelek


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP