hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Készíts mozaikot egyedi tervezéssel

Ha szeretsz lapos kövecskékből képeket kirakni, mostantól sokkal szabadabban alkothatsz. A készen kapható mozaikelemek helyett te is készíthetsz mini csempéket, a neked tetsző méretben és alakban. 

Hozzávalók  fatálca  levegőre száradó gyurma  csiszolóvászon (100-as)  fugázóanyag  oldószeres üvegfesték  sniccer  vonalzó  dekorgumidarab  kavics- és mozaikragasztó  

Készíts velünk gyurmamozaikot, és ezzel kiszabadítunk a készen kapható mozaikok rabságából, hogy akár saját formákat is tervezhess! Nyújtsd ki a gyurmát 3 mm vastagra és húzz rá a snicerrel párhuzamos vonalakat a hatszög szélességében. Fektesd a sablont az egyik csíkra, vágd ki a formát, és tedd félre száradni. Haladj így tovább, majd finoman nyomkodd mindegyiket teljesen vízszintesre.

01

A többi fázisért kattints a képre!

Egy éjszaka után a már kemény csempék oldalait csiszold át, és jöhet a festés! A mázas hatást adó, oldószeres üvegfestéket keverheted, világosíthatod is színtelen festékkel. A száradás itt is egy éjszaka. Rendezd el a csempéket a tálca mellett, vágd el azokat a csempéket, amelyek a szélekre kerülnek majd. Ehhez elég, ha sniccerrel félig bekarcolod, majd óvatosan letöröd a megfelelő részt. Kend be a tálcát félig a mozaikragasztóval, és rendezd el rajta a csempéket, majd folytasd a másik felével, és hagyd 1-2 óra alatt megkötni. A fugázóporból vízzel keverj tejfölsűrűségű masszát, és a dekorgumival kend a résekbe, majd a felesleget távolítsd el. Húsz perc múlva száraz papírtörlővel, másnap nedves ronggyal törölheted át.

KZ_5689.jpg

 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP