hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Romantikus minták könnyedén

Ha elbűvölnek a francia, századelős címkék, finomvonalas grafikák, és elgondolkodtál már azon, hogyan lehetne átmásolni ezeket más felületekre, fa- és fémdobozra, füzetborítóra vagy éppen cserépre, akkor kedvedre való lesz ez a technika.

A Pentart transzferoldattal garantált a siker. A transzferoldattal fénymásolt vagy lézernyomtatóval nyomtatott ábrákat másolhatsz át fára, fémre, cserépre vagy papírra. A feliratos képeket mindig tükrözve nyomtasd ki! Ha festett felületre transzferálnál, előtte tegyél próbát, hogy az oldat nem lép-e reakcióba a festékkel. A kinyomtatott képet fordítsd ábrával lefelé és rögzítsd körben ragasztószalaggal. Márts bele egy fültisztító pálcikát az oldatba és simítsd át a papírt, azaz az ábra hátoldalát. Kevés folyadék is elég, ne áztasd át! Dörzsöld határozottan a papír hátoldalát egy spatulával, hogy az ábra átnyomódjon a felületre. Emeld meg a papír egyik sarkát, és ha túl halvány a nyomat, hajtsd vissza, és dörzsöld át újra.  Akár egyenesen egy múlt századi párizsi cukrászdából is érkezhetett volna ez a habcsókokkal teli dobozka. Pedig csak egy hétköznapi, fém kekszesdoboz átalakulásának lehetünk szemtanúi. Két réteg pasztellrózsaszín akrilfestékkel eltüntetheted a múltját, feliratait. Válassz egy szép grafikát, ami sugallja a doboz finom tartalmát, nyomtasd ki a megfelelő méretben és transzferáld a fedelére.

transzfer, oldat,transzferálás,

A fehérre festett kaspókat virágboltok vintage címkéivel díszítheted. Színes képeket is transzferálhatsz, de színes ceruzával is adhatsz utólag tónust a transzferált fekete-fehér ábráknak.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP