hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Fali polc és mécsestartó jégkrémpálcikából: így csináld

Nyáron rengeteg jégkrémpálcika válik feleslegessé, főleg azokban a családokban, ahol gyerekek is vannak. Legtöbbször a kukában végzik a kis spatulák, pedig ha egy kicsit kreatívak vagyunk, csodás dolgokat készíthetünk belőlük.

Csomagban is kapható

Ha jégkrémpálcikákkal szeretnénk kreatívkodni, nem kell azonnal egy nagy adag jégkrémet felvásárolnunk és elfogyasztanunk, spatulákat kaphatunk összecsomagolva több üzletben, kreatív hobbiboltokban is. Nézzünk most néhány ötletet, mit kezdhetünk velük!

Dekoratív fali polc

Trendi hatszög alakú fali polcot is gyárthatunk néhány csomag jégkrémpálcikából. Mindenekelőtt fessük olyan színre őket, amilyenre szeretnénk, majd a végüknél egy pöttynyi ragasztóval ragasszuk össze. Rétegezzük attól függően, milyen vastagra szeretnénk, majd tegyük ki a falra. Persze óriási terhet nem bír el, de egy aprócska kaktuszt vagy bögrét nyugodtan rátehetünk.

Mécsestartó

Két pálcikára merőlegesen ragasztgassuk rá a többi pálcikát úgy, hogy maradjon köztük hézag: egyet mindig hagyjunk ki. Ezt csináljuk meg négyszer, így megkapjuk a mécsestartó négy oldalát. Belülre ragasszunk egy mintás zsebkendőt, majd illesszük egymáshoz a darabokat. A maradék pálcikából készítsük el az alját és már tehetjük is bele a mécsest.

Fényképtartó

A jégkrémpálcikáknak vágjuk le a lekerekített végét, majd egyesével, keretszerűen ragasztgassuk fel egy kartonlap szélére. Ha megvan, csúsztassunk bele egy képet és akasszuk fel a falra.

Még több szuper ötletért nézd meg a következő videót!

Legnépszerűbb témák


ÚJRAHASZNOSÍTÁS

MENTSD MEG A FÖLDET!
Madáretető a kertbe
MENTSD MEG A FÖLDET!
A természet illataiEZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP